Forleng sesongen med terrassevarmer | Fasadeprodukter

Forleng sesongen med terrassevarmer

PUBLISERT: 19.06.2020 / SKREVET AV: Produktdesigner og interiørarkitekt Solveig G. Thaule

Vi nordmenn elsker å sitte ute om sommeren. Selv om det er ingenting som slår de fine soldagene med lange, varme kvelder, er det ikke bestandig så mange av dem her til lands. Med en god terrassevarmer kan du utvide sesongen i begge retninger. På den måten kan du utnytte din balkong, veranda eller terrasse til det fulle.

I mange tilfeller kan du faktisk sitte ute og kose deg langt utover senhøsten! Vi i Fasadeprodukter har flere fine terrassevarmere i ulike prisklasser, men felles for de alle er at vi benytter den beste teknologien i alle modeller, slik at de gir svært god varme i forhold til watt.

Legg til rette for lange, hyggelige kvelder ute i sommerhalvåret.

 

En godt tilrettelagt uteplass kan benyttes fra tidlig vår til sen høst. Ønsker du å få mest mulig ut av uterommet ditt? Les mer her.

 

Mest effektive varmen

Terrassevarmere kan gjerne deles inn i tre typer, basert på hvilken teknologi varmeelementet bruker: Langbølge, mellombølge og kortbølge. Våre terrassevarmere er basert på kortbølgeteknologi, da disse er mindre sensitive for trekk og vind. Kortbølgede terrassevarmere gir også den mest effektive varmen fordi varmebølgene varmer opp det de treffer, i stedet for luften rundt.

 

Best i klassen

For den som sitter mye ute og ønsker seg en flott terrassevarmer med avanserte løsninger, er Burda Term 2000 IP 67 Bluetooth  løsningen. Denne har, som navnet tilsier, bluetooth-tilkobling så du kan regulere varmen med din mobil. Dette er vår beste terrassevarmer med god og lun varme, trivelig lys. Denne har avanserte funksjoner som trinnløs varmeregulering via fjernkontroll eller, som nevnt, mobiltelefon, samt lavere oppstartseffekt for mindre belastning på husets sikringer. IP67-sertifiseringen er betyr at terrassevarmeren er 100% vanntett (tåler kortvarig neddykking i vann), så man ikke trenger å bekymre seg for vær og vind. Burda er tysk kvalitet på sitt beste!

 

Burda Term IP67 er vår vanntette toppmodell, som leveres med bluetooth-tilkobling

 

 

 

Få gode og varme utekvelder

For den som ikke er like opptatt av tekniske finesser kan vår basismodell Burda Smart IP24 være et godt valg; Hvis du ikke har behov for trinnløs varmejustering kan dette være en billigere måte å oppnå gode og varme utekvelder på.

Burda Smart IP24 er en enkel og kompakt terrassevarmer med god og lun varme, som også tåler regn.

 

Optimaliser uteplassen for å utnytte varmen du oppnår ved bruk av terassevarmer. Les mer om hvordan du kan skjerme uteplassen og legge til rette for lange kvelder ute her

 

 

Relaterte produkter