Garasjeport er garasjeport – eller?

Publisert: 08.16.19 / Skrevet av: Produktdesigner og interiørarkitekt Solveig G. Thaule

Går den opp og igjen knirkefritt er jo alt som det skal. Men kanskje har du en garasjeport som ikke fungerer. Eller kanskje ikke garasje i det hele tatt. Går du med byggeplaner, så er det mange muligheter ved en garasjeport du kanskje ikke før har tenkt på.

Tilpasset ditt hus

Etter en prat med Bjørn Olsen, selger for fasadeprodukter, kan vi slå fast at en garasjeport er ikke bare en garasjeport. Du kan få garasjeporten din i en rekke mønster og profiler, og lakkert i en mengde RAL-farger.

– Slik kan du få tilpasset porten til å harmonere med huset, forteller Bjørn. Vi selger like mange porter til nybygg som til folk som skal bytte ut gammel port med ny fra Fasadeprodukter, forklarer han. Videre kan han fortelle at det går mest av hvite porter til klassiske hus, mens det til funkishus går mest antrasitt-grå porter.

Norskprodusert

Garasjeportene er norskproduserte så dette gir kort leveringstid. Portene er solide, isolerte og tilpasset nordisk klima noe som gjør det til et trygt valg. Alt av beslag produseres også i Norge.

– Det vanligste er at folk nå vil bytte ut sin gamle treport med en vedlikeholdsfri og motorisert port. Disse fås med app-styring slik at det nå er enda enklere og mer funksjonelt, forteller Bjørn.

Enkel prosess

Skal du ha nødutgang eller en ekstra inngang til garasjen fås sidedør i samme utforming som garasjeporten. Dette gir et helhetlig uttrykk på garasjen.

Royal garasjeport fra Fasadeprodukter
Sidedør og garasjeport i samme utforming gir et helhetlig uttrykk.

 

– Våre dyktige montører gjør nødvendige tilpasninger før port og/eller dør monteres.

Så egentlig er det ganske enkelt – ved befaring tas det mål og du tar dine valg på utforming, porten settes i bestilling og produseres her i Norge før montører får porten på plass.

– Ja det er kjapt, trygt og enkelt, avslutter Bjørn.

Relaterte produkter