Fasadeprodukter
Fjernstyring av garasjeporten - Fasadeprodukter AS - Banner

Fjernstyring av garasjeporter

Fjernstyr garasjeporten med din iPhone! Med en Somfy Tahoma-boks styrer du ditt hjem med en app over internett.

Fasadeprodukter AS i samarbeid med Somfy utnytter den nye teknikken og er pioneer når det gjelder å gjøre ditt hjem tilgjengelig. I bilen, på stranden, i sommerhuset eller på din favorittrestaurant – hvor du enn befinner deg – kan du enkelt kommunisere med ditt hjem via datamaskin, smarttelefon eller nettbrett. Hvis du f.eks. ønsker å gi noen tilgang til garasjen mens du er borte, er det nå mulig ved hjelp av TaHoma og din iPhone.

Dette krever ingen investeringer i komplisert og dyr teknikk: Det eneste du må gjøre er å koble TaHoma til ditt eksisterende bredbånd.

Se video om hvordan Tahoma app-styring fungerer i praksis

Hva kan du gjøre med din TaHoma?

En Tahoma® kan lese flere forskjellige radioprotokoller, og flere kan legges til for framtidige behov. Med RTS® (Radio Technology Somfy) og io-homecontrol® kan man styre en rekke produkter fra Fasadeprodukter AS og Somfy, som f.eks. garasjeporter, markiser, persienner, gardiner, lås, og grinder. Eksempler på andre produkter er terrassevarmere, takvinduer og sjalusier.

Et annet viktig område er belysning hvor det finnes ulike typer mottakere, både utenpåliggende og for innbygging. Det finnes fjernstyrte kontakter til vanlige lamper for både innen- og utendørsbruk. Disse kontaktene kan også brukes til stort sett alle typer elektriske apparater i hjemmet, som kaffekokere, lydanlegg, bakemaskiner, kupévarmere m.m. 
Utviklingen går fort, og i løpet av kort tid kommer det til å finnes forskjellige typer av sensorer som gir deg kontroll over hjemmet ditt, som f.eks. bevegelsessensor, magnetkontakt, kamera, vann- og røykdetektor m.m. 
Det pågår også et intensivt utviklingsarbeid på området for produkter for energistyring, som f.eks. temperatursensorer og termostater.

Home Motion er framtiden for ditt hjem

Home Motion fra Somfy er en framtidssikker investering. Det bygger på en standardisert plattform som deles av flere toneangivende produsenter og som er åpen for andre produsenter å slutte seg til, når de er modne for det. Det er en enkel og praktisk teknikk som ikke krever investeringer i dyr og komplisert spesialteknikk. Du kan selv koble til flere produkter etter hvert som du vil utvikle ditt hjem.

Nå lanseres TaHoma i Norge!

Nå kan du oppleve, prøve og kjøpe TaHoma hos Fasadeprodukter AS. Kontakt oss for demonstrasjon i dag!

Terrassevarmere og lyslister

Endelig er våre varmelamper Heating Ramp RTS og lyslister
Lighting Ramp RTS på lager i de nye fargene Antracit og Silver.

Smoove Uno IB +

Etter 11 år på markedet får Centralis UNO IB/VB sin etterfølger. De vil bli erstattet av Smoove Uno IB +.
Finnes i fargene : hvit (std), sølv og sort( bestillings vare)
Rammene er de samme som Smoove serien.

Informasjon om vedlikehold finner du her.

Send skjemaet, slapp så av, vi ordner resten:

Sifferet 1

Gratis befaring

Send skjemaet, vi kontakter deg for uforpliktende befaring. Du forteller om ditt behov og vi tar mål vi er ansvarlige for.
Sifferet 2

Tilbud

Vi gir deg deretter et uforpliktende tilbud. Tilbudet blir utarbeidet og gitt deg der og da, eller sendt deg etter kort tid.
Sifferet 3

Montering

Vi monterer produktene og instruerer deg i riktig bruk og vedlikehold. Da blir alt riktig fra første stund. Selvmontering er også mulig.

Relaterte produkter

Våre garasjeporter er enkle å åpne og lukke. Vegg- og takskinner som er sammenføyd av skinnekurver, samt løpehjul i skinnene, gjør at portbladet kan beveges loddrett opp og ned.

Det er slutt på den tiden da du måtte reise deg for å heve og senke markisene eller lete etter den forlagte fjernkontrollen for å kunne skjerme deg mot sola. Med en app har du enkel tilgang til alle dine solskjermingsprodukter via smarttelefonen!