Fasadeprodukter
Portåpner for Garasjeporter - Velg Fasadeprodukter AS

Teknisk informasjon

Våre garasjeporter er enkle å åpne og lukke. Vegg- og takskinner som er sammenføyd av skinnekurver, samt løpehjul i skinnene, gjør at portbladet kan beveges loddrett opp og ned.

SATS PÅ KVALITET

Å bytte til en ny garasjeport er antakelig det beste du kan gjøre for ditt hus. Ikke bare gir det fasaden et løft, men du øker også sikkerheten og bekvemmeligheten.

Våre porter bygges etter nøyaktige mål av din garasje, og konstruksjonen oppfyller kravene til EUNorm 13241-1 : 2005.

Som en av få aktører på markedet har vi valgt å holde oss til én serie delkomponenter av ypperste kvalitet til alle våre garasjeporter, uansett prisklasse på porten du velger. Dette er fordi vi ikke går på kompromiss med kvalitet på våre produkter. Eksempelvis er alle våre porter utstyrt med torsjonsfjærer med galvanisert overflate og rullehjul med kulelagre for å forlenge portens levetid.

Våre porter og portsystemer er testet og godkjent av TÛV.

Smidig garasjeport med automatisk åpning

Våre garasjeporter er enkle å åpne og lukke. Vegg- og takskinner som er sammenføyd av skinnekurver, samt løpehjul i skinnene, gjør at portbladet kan beveges loddrett opp og ned. Når garasjeporten er åpen, ligger hele portbladet horisontalt under himlingen ettersom hver seksjon blir vinklet innover når porten åpnes.

Torsjonsfjærer balanserer ut vekten på porten og gjør åpning og lukking lettere. Dette gjør at du får maksimalt ut av plassen både i og utenfor garasjen. Hele systemet er montert bak garasjeåpningen, slik at du får utnyttet portåpningens fulle bredde.

Alle garasjeporter leveres normalt med motor/automatikk og fjernkontroll for enkel, sikker og bekvem håndtering. Dersom du foretrekker å måtte gå ut av bilen for å åpne garasjeporten, kan vi også levere for manuell håndtering.

Informasjon om vedlikehold finner du her.

Send skjemaet, slapp så av, vi ordner resten:

Sifferet 1

Gratis befaring

Send skjemaet, vi kontakter deg for uforpliktende befaring. Du forteller om ditt behov og vi tar mål vi er ansvarlige for.
Sifferet 2

Tilbud

Vi gir deg deretter et uforpliktende tilbud. Tilbudet blir utarbeidet og gitt deg der og da, eller sendt deg etter kort tid.
Sifferet 3

Montering

Vi monterer produktene og instruerer deg i riktig bruk og vedlikehold. Da blir alt riktig fra første stund. Selvmontering er også mulig.

Relaterte produkter

Pålitelig og robust motorisering for enhver installasjonskonfigurasjon