Gardiner eller persienner? | Fasadeprodukter

Gardiner eller persienner?

PUBLISERT: 10.02.2020 / SKREVET AV: Steinar Mæhlum

Tre gode argumenter for å velge persienner fra Fasadeprodukter i dine rom: De verken samler eller avgir støv slik gammeldagse tekstilgardiner gjør, de er lette å rengjøre og med 30 ulike farger å velge i, kan du finne persienner som passer din stil, i ditt hjem uansett.

I tillegg bør nevnes nyheten om at du nå kan velge svært prisgunstig betjening med stillegående oppladbar motor (opplading annet hvert år er ofte nok) hvor du kan med fjernkontroll eller smarttelefonen kan kjøre persiennene opp og ned uten å forlate sofaen.

Vi pleier å fokusere på mange gode kvaliteter ved våre produkter; solskjermingseffekt, dekorativ effekt, fargeutvalg osv. Men i tillegg til alt dette kommer det faktum at du sparer deg for en mengde støv. Og det støvet som legger seg, er lett å fjerne.

Persiennene rengjøres enkelt med vanlig støvtørk, det samme gjelder lamellgardiner, plisségardiner og rullegardiner.

Fasadeprodukter har alt fra stilrene nøytrale persienner…
Fasadeprodukter har alt fra stilrene nøytrale persienner…
…til fargerike varianter, hvis du ønsker det.
…til fargerike varianter, hvis du ønsker det.

Stort utvalg i farger

I tillegg er utvalget av materialer og farger så stort at du helt sikkert finner noe som passer til stua, kjøkkenet eller soverommets farger:

  • 30 ulike farger på persiennener
  • 120 farger på plisségardiner
  • 130 farger på rullegardiner
  • 148 farger på lamellgardiner

Så med mindre du elsker å vaske eller rense de gamle tekstilgardinene, vurder heller innvendig solskjerming fra Fasadeprodukter når du skal gi huset en innvendig ansiktsløftning.

Skreddersydd etter mål

Våre selgere kommer hjem til deg og tar mål. Deretter gir vi deg et uforpliktende pristilbud på en skreddersydd løsning.

Relaterte produkter