Høstens nye interiørkolleksjon | Fasadeprodukter
Se alle produkter
Lukk

Utvendig solskjerming

Våre utvendige solskjermingsløsninger har god kvalitet, integreres i fasaden og skjermer effektivt for sol og innsyn.

Innvendig solskjerming

Våre interiørgardiner er stilrene og moderne, samtidig som de skaper et behagelig dagslys og skjermer effektivt for solen.

Garasjeporter

Vi har et stort utvalg garasjeporter av høy kvalitet, og i vårt sortiment finner du garantert en design som matcher fasaden på ditt hus.

Høstens nye interiørkolleksjon

Publisert: 22/09/2017 / Skrevet av: Produktdesigner og interiørarkitekt Solveig G. Thaule

På Fasadeprodukters produksjonslokaler for plisse- og Duette® gardiner forteller daglig leder, Stian Vedal om lanseringen av ny kolleksjon – nå med enda flere valgmuligheter.

 

    

– Det er fortsatt de nøytrale tonene som dominerer etterspørselen, men vi ser at flere og flere velger solskjerming med farge og mønster, sier Stian Vedal energisk. -Vi kan nå tilby våre kunder Europas største utvalg på farger og duker for plisse- og duettegardiner, legger han til.

 

Mer farge og mer mønster

Og det er nettopp større utvalg i farger og mønster den nye kolleksjonen inneholder.

De nye mønstrene er diskre og delikate – noe storblomstrete er også å finne blant nyheter, men jevnt over er det de duse ton-i-ton mønstrene det er mest av. Effekter som burnout, brodert look, samt vevet finish er også blant nyhetene i de nye kolleksjonsbøkene. Det er blå- og grønntoner, samt gult som er de nye fargeinnslagene.

 

Det finurlige lyset

Lyssettingen er avgjørende for hvordan en farge oppfattes. Dette er spesielt viktig når det gjelder solskjerming som slipper lys igjennom. Det sier seg selv at fargen oppfattes forskjellig i dagslys kontra kveldsmørke. Når er det viktig at fargen oppfattes rett og at fargen harmonerer med øvrig interiør? Dette er viktig moment å tenke over når man velger farger. Fargene oppfattes lysere i dagslys, mens mørkere og tettere om kvelden.

 

Større valgmulighet – noe for enhver smak

Plissegardinen fås nå i både bredere og smalere variant enn tidligere. Dette for å kunne tilpasse vinduskarmer som i for eksempel moderne hjem enten er veldig brede og her vil det gjøre seg med store linjer. I vinduer nesten uten karm passer det ypperlig med den smaleste varianten for en delikat look.

Plisse gardiner Duette Gardiner

 

Barn og miljø

Duette® uten hull og løse snorer har blitt meget populært. Betjeningen er enkel og uten hull har man mulighet til å mørklegge for eksempel et soverom. Det viktigste momentet er dog at uten løse snorer er det ingen kvelningsfare og gjør gardinløsningen meget barnevennlig.

– Det er generelt større fokus på barnesikre produkter så det forklarer nok hvorfor akkurat dette produktet er blitt så populært, forteller Stian engasjert.

 

Miljøfokus er også aktuelt. En av nyhetenen består av duker produsert av resirkulerte plastflasker og kalles Relife. – Dette vil vi nok se mer og mer av framover. Vi har alle et ansvar for kloden, vi tenker miljø i alle ledd og setter fokus der vi har mulighet til å påvirke mest, avslutter Stian.

 

Relaterte produkter

Tags på innlegget
#Duette gardiner #Plisségardiner barnevennlig Duette flere muligheter miljø ny kolleksjon plissé

Etter utfylling av dette skjemaet tar en av våre selgere kontakt med deg for å finne riktig tid for befaring. Når befaringen er gjennomført mottar du et uforpliktende tilbud.

Home Page Form
Kontakt oss
Vennligst velg hva henvendelsen gjelder:
Bestill gratis befaring!
Fyll ut skjemaet – så tar vi kontakt om kort tid.
Sending

*Ved innsending samtykker du til personvernerklæringen

Vennligst velg hva henvendelsen gjelder forst
Tags på innlegget
#Duette gardiner #Plisségardiner barnevennlig Duette flere muligheter miljø ny kolleksjon plissé

Relaterte produkter

Få gratis befaring!
Få en gratis befaring!