Reklamasjon og service | Fasadeprodukter
Se alle produkter
Lukk

Utvendig solskjerming

Våre utvendige solskjermingsløsninger har god kvalitet, integreres i fasaden og skjermer effektivt for sol og innsyn.

Innvendig solskjerming

Våre interiørgardiner er stilrene og moderne, samtidig som de skaper et behagelig dagslys og skjermer effektivt for solen.

Garasjeporter

Vi har et stort utvalg garasjeporter av høy kvalitet, og i vårt sortiment finner du garantert en design som matcher fasaden på ditt hus.

Reklamasjon og service

Reklamasjon

Reklamasjonsbehandlingen hos Fasadeprodukter tar utgangspunkt i:

  • Selskapets fastsatte regler vedrørende håndtering av reklamasjoner.
  • Lov om forbrukerkjøp (forbrukerkjøpsloven).
  • Lov om kjøp (kjøpsloven).
  • Lov om håndverkstjenester med mer, for forbrukere.

Dersom det foreligger en feil eller en mangel ved vår leveranse, er reklamasjonsfristen 5 år, med unntak av slitedeler spesifisert i våre salgs og leveringsbetingelser, som etter den dato forbruker overtok varen. Forbruker må dog reklamere innen rimelig tid etter at han eller hun oppdaget, eller burde oppdaget mangelen.

NB! Hvis du med bakgrunn i ovenstående mener at mangelen på ditt produkt/din leveranse tilfredsstiller kravene for reklamasjon må skjemaet i denne linken fylles ut og sendes: http://hdsol.no/reklamasjon

Service

Vi tilbyr også service. Med service menes utbedringer av feil og mangler som har oppstått men som ikke omfattes av reklamasjon eller garanti. Serviceoppdrag vil bli belastet etter følgende satser, alle inkl. mva:
1.800,- i oppstart inkludert 30 minutters arbeid. Arbeidstid på stedet utover dette faktureres med 515,- per påbegynte halvtime. I tillegg kommer eventuelle deler. Ved spørsmål ring 911 50 200.

NB! For registrering av service-oppdrag må skjemaet i denne linken fylles ut og sendes: http://hdsol.no/reklamasjon