LULU CARTER / Home Styling inspired by light and darkness | Fasadeprodukter

LULU CARTER / Home Styling inspired by light and darkness

PUBLISERT: 15.07.2016 / SKREVET AV: admin

Lulu CarterLulu Carter var den som tok “HOME STYLING” til Sverige, fra England og USA. Ble kjent og svenske folkets favoritt innreder under de 20 sesonger hun medvirket i TV4s «Endelig hjemme». I dag arbeider Lulu som innreder for private hjem og offentlige miljøer som f.eks hotell og vertshus. Dessuten har hun utgitt en bok og holder nå på å ta frem en egen designlinje som bl.a omfatter puter og pledd.

I den utrygge verden vi lever i har hjemmet blitt mye viktigere, mener Lulu Carter som har sett interessen for innredningnærmest eksplodere under de siste 20 årene. Vi behøver hjemmet som vår trygge borg i tilværelsen der vi kan koble av fra alt maset og lade batteriene. Men for å kunne gjøre det må vi trives hjemme, og det er det som gjør en personlig innredning så viktig.

Liker man gult så skal man ha gult, sier Lulu. Ingenting er feil når det gjelder innredning. Det som er trendy er å ikke være trendy og lytte på seg selv. Det er da de riktig personlige uttrykkene kommer fram.

 

blaa-innvendige-persienner-fra-fasadeprodukter
Finn din stil og velg gjerne farger som gjør deg glad

 

Så klart er det flott å få inspirasjon men det gjelder å ikke lytte for mye på andre. Om en ekspert sier at det er minimalistisk som gjelder men du ikke kjenner deg fortrolig med det så let etter inspirasjon fra andre hold.

Lulu fortsetter resonnementet: Jeg får ofte spørsmål om hvordan mennesker bør innrede sine hjem. Da bruker jeg å svare: Tøm rommet og sett så tilbake de saker du elsker. De skal løftes fram. Alt annet kan renses bort. Se deretter om det er noen spesielle behov du trenger å løse. Vil du at rommet skal kjennes større og lysere? Da bør du titte på rommets fargesetting og lysinnslippet fra vinduene. Hvilken funksjon vil du at din solskjerming skal bidra med? Det kan være ulikt fra ulike vinduer.

duette-gardiner-fra-fasadeprodukter
Duette® gardinene kan leveres med black-out vev på den ene siden og friske farger på den andre, samtidig som dobbelvevskonstruksjonen holder temperaturen på et svalt nivå

 

I soverom skal man sørge for at det blir beksvart og svalt. Da sover man som best, og blir uthvilt og klar for neste dag. Jeg har alltid vært nøye med det og brukte før mørkleggingsgardiner for å dekke vinduene. Nå er det så mye lettere når man kan få alle funksjoner i en solskjermingsgardin. De smarte Duette® gardinene som finnes med black-out vev på den ene siden og friske farger på den andre, samtidig som dobbelvevskonstruksjonen holder temperaturen på et svalt nivå, er ett eksempel på at utviklingen virkelig har gått fremover og gitt fantastiske muligheter.

«Det som er trendy er å ikke være trendy og lytte på seg selv»

Neste steg er å sette ditt personlige preg. Gjennom å leke med lys og mørket kan du trylle fram helt ulike opplevelser i ett rom. Bland farger, former og bli inspirert av stiler du liker. Glem ikke at solskjermingen kan være et viktig element for å få en unik og personlig stil. Mange kjenner ikke til hvilket utvalg som finnes i farger og kvaliteter blant de ulike solskjermingsvariantene, men lever i troen på at det kun finnes hvite persienner og svarte rullegardiner. Det gjelder å ikke låse seg, men være åpen for kombinasjoner. Kanskje tynne gardiner fra en skinne i taket med en fargematchet plissè-gardin i bakkant?

Eller en Duette® gardin i modellen kombinert mørklegging og lystransparent gardin? Eller en belysning som forsterker en vertikal-gardins grafiske uttrykk?

Det er mye å tenke på, og Lulu avslutter med noen råd på veien: Jeg råder alle å tidligst mulig henvende seg til en ekspert for å få inspirasjon og hjelp til å tenke utenfor rammene. De kommer til å vise og guide deg blant mengder av ulike alternativer i Fasadeprodukters kolleksjonsbøker. Det er godt investert tid, og det er faktisk noe alle har råd til. Videre skal man lytte på sin egen magefølelse og velge etter det man selv liker. Det er da innredningen blir aller best.

 

Klar for å fornye hjemmet? – få gode priser og idéer i vinterkampanjen til Fasadeprodukter!