Fasadeprodukter

Markiseduker i alle farger og mønster

3 markiseduker rullet, med forskjellige farger
Markiseduker kommer i mange forskjellige farger og mønster

Markiseduker kommer i svært mange forskjellige varianter, fargekombinasjoner og mønster. Fasadeprodukter har over 30 års erfaring, og har et stort lokalt lager av duker og varianter i Molde. Flere av markisedukene har vi på lager i lang tid, slik at du kan skaffe samme farge og mønster ved skade på en markise. 

Hele dukkolleksjonen til Fasadeprodukter er godkjent etter UV-standard 801 – Den beste beskyttelsen du kan få mot solstråler.

Skifte markiseduk

Å skifte markiseduk er en relativt rimelig investering og vil pynte opp og gi et helt nytt uttrykk til huset ditt. Dukskift er noe man kan gjøre på stort sett alle markiser så lenge rammeverket fortsatt er funksjonelt. En enkel måte å forfriske fasaden og skape et nytt uttrykk. 

Ny markiseduk etter mål

Vi har egen systue på vår fabrikk i Molde og kan sy alle typer markiseduker. Vi syr etter mål slik at du uten problemer kan skifte din gamle duk. Vi kan også trykke logo i alle former. Trenger du hjelp til å måle opp og montere, gjør vi gjerne det også.

Stort utvalg av duker

Vi har mange markiseduker i vår sortiment. Her finner du helt sikkert noe du blir fornøyd med. Ved et dukskift på markisen kan du dessuten benytte deg av muligheten til å velge en selvrensende markiseduk.

Benytt deg av vår fargevelger og se kolleksjonen og hvordan fargene vil se ut i forskjellige settinger og situasjoner. 

Vi har også et utvalg av duker med selvrensende effekt. Disse dukene gir en bedre fargebestandighet, mindre  gjennomtrengning av vann, og en strammere, sterkere og penere duk. 

Over 160 forskjellige duker

Vår markisedukkolleksjon består av over 160 forskjellige farger, mønster og varianter. Her er det mulig å finne noe for enhver smak. 

Klikk her for å se komplett bildegalleri.

Allværsduker som tåler mer

Vi har også et utvalg kraftigere duker spesielt egnet for uterestauranter, utendørs salgsområder etc,  som er ekstra tykke. 

Disse markisedukene er også belagt med et belegg som gjør duken ekstremt holdbar mot UV-bestråling. Dette belegget medvirker også til at duken tåler en vannsøyle på hele 800 mm.

Uansett om du skal velge ny markise eller om du ønsker å skifte ut en gammel duk, så får du hjelp hos oss, ta gjerne kontakt for mer informasjon. 

Ofte stilte spørsmål

Kan man skrifte markiseduk selv?
Ja, du kan bytte markiseduken selv. Du må være oppmerksom på faren for at armer kan slå ut og skade deg eller produktet. Derfor er det viktig at armene stroppes godt, da det er spenn i disse. Det kan også være en del porøse gamle deler, og en fare for at armer m.m. knekker. Det kan derfor være lurt at vi gjør dette for deg.

Er det vanskelig skrifte markiseduk selv?
Nei, du stropper inn armene, når markisen er inne, ruller ut duken, så må du fjerne en del/lokk på siden og trekke duken ut, før du trer ny duk inn. Rull inn, og spenn forsiktig fra armene. 

Kan jeg ta mål av markiseduken selv?
Ja, du kan ta mål selv, men da flyttes ansvar for feilmåling fra oss til deg. Vi har gratis befaring og måltaking, så det kan være lurt å benytte seg av det. Vi får da også vurdert tilstanden til mekanikken i markisen.

Send skjemaet, slapp så av, vi ordner resten:

Sifferet 1

Gratis befaring

Send skjemaet, vi kontakter deg for uforpliktende befaring. Du forteller om ditt behov og vi tar mål vi er ansvarlige for.
Sifferet 2

Tilbud

Vi gir deg deretter et uforpliktende tilbud. Tilbudet blir utarbeidet og gitt deg der og da, eller sendt deg etter kort tid.
Sifferet 3

Montering

Vi monterer produktene og instruerer deg i riktig bruk og vedlikehold. Da blir alt riktig fra første stund. Selvmontering er også mulig.