Mer av det gode liv på Sørlandet | Fasadeprodukter
Se alle produkter
Lukk

Utvendig solskjerming

Våre utvendige solskjermingsløsninger har god kvalitet, integreres i fasaden og skjermer effektivt for sol og innsyn.

Innvendig solskjerming

Våre interiørgardiner er stilrene og moderne, samtidig som de skaper et behagelig dagslys og skjermer effektivt for solen.

Garasjeporter

Vi har et stort utvalg garasjeporter av høy kvalitet, og i vårt sortiment finner du garantert en design som matcher fasaden på ditt hus.

Mer av det gode liv på Sørlandet

Publisert: 30/08/2017 / Skrevet av: Produktdesigner og interiørarkitekt Solveig G. Thaule

I et rolig nabolag like ved Ravnedalen tur-og skogsområde, ikke så langt fra Kristiansand sentrum, ligger et koselig rekkehus. Her bor Jo Inge Pedersen, sammen med datteren på 13 år. De har en romslig altan hvor de tilbringer mye tid – spesielt nå i sommer etter at de fikk montert terrassemarkise.

En verdifull investering

– Dette er den beste innvesteringen jeg har gjort etter å ha pusset opp badet mitt, smiler Jo Inge fornøyd.

På altanen skinner sola fra 9 om morgenene til 7 om kvelden forteller Finnmarkingen videre. På sommerstid har det bare vært mulig å sitte der ute i noen minutter av gangen. Han har tidligere målt over 50 grader i solveggen.

– Det gjør noe med inneklima også når solen steker på stuevinduene hele dagen, poengterer han.

 

Spesialtilpasset løsning

Jo Inge visste at det ville by på problemer å få montert markise da gesimshøyden på rekkehuset er lav. Han kontaktet Fasadeprodukter som sendte en selger på befaring for å se på problemet. Spesialtilpassede utbyggingsbraketter ble løsningen for å få montert en terrassemarkise på Jo Inges solfylte altan.

 

Trivselen har økt både ute og inne med ny markise. Han er meget fornøyd med hvordan Fasadeprodukter gikk inn og løste problemet.

– I sommer har jeg kunnet sitte ute hele dager, avslutter Jo Inge fornøyd.

 

 

Relaterte produkter

Tags på innlegget
#Kundeuttalelse #Solskjerming bedre inneklima behagelig sommer hjemme hos hyggelig uteplass skygge spesialtillpasset terrassemarkiser utbyggingsbraketter vellykket resultat

Etter utfylling av dette skjemaet tar en av våre selgere kontakt med deg for å finne riktig tid for befaring. Når befaringen er gjennomført mottar du et uforpliktende tilbud.

Home Page Form
Få gratis befaring/tilbud!
Fyll ut skjemaet – så tar vi kontakt om kort tid.
Bestill gratis befaring!
Fyll ut skjemaet – så tar vi kontakt om kort tid.
Sending
Ønsker du kontakt med oss om reklamasjoner, service, manko/skader? Klikk her Ønsker du å bestille deler? Klikk her Fasade produkter er en del av HD Solskjerming AS,Nordens største solskjermingsbedrift og en av markedslederne i Norge på garasjeporter.Handler du hos oss kan du være trygg på at ting blir som de skal.
Tags på innlegget
#Kundeuttalelse #Solskjerming bedre inneklima behagelig sommer hjemme hos hyggelig uteplass skygge spesialtillpasset terrassemarkiser utbyggingsbraketter vellykket resultat

Relaterte produkter

Få gratis befaring!
Få en gratis befaring!