Moderne bolig – moderne behov | Fasadeprodukter

Moderne bolig – moderne behov

PUBLISERT: 23.03.2017 / SKREVET AV: Sarah Engan Johansen

Snarøya utenfor Oslo var tidligere en øy som ble fylt igjen og forbundet med fastlandet. Opprinnelig var det hyttetomter i området, og et yndet feriested med sine populære badeplasser og fine friluftsområder. I forhold til “gamledager” er Snarøya nå blitt et relativt tett bebygget strøk.

Solskjerming spiller på lag med fasaden

I disse naturskjønne omgivelsene bor et ungt par i 30-årene som ønsket en stilren solskjerming som matchet den flotte husfasaden. Sven Johannesen fra Fasadeprodukter hjalp paret med en helhetlig løsning.

 

En lekker fasasde med zip-screens lakkert i samme farge som noen av detaljene på husfasaden.

 

For mye sol og varme

– De store vinduene er jo fantastisk flotte på den moderne husfasaden, men de slapp tidligere inn alt for mye sol og varme, forklarer Sven. Han hjalp paret med løsningen. På utsiden landet de på screens, innfelt i fasaden og lakkert i samme farge som de sorte detaljene på det flotte huset.

 

Plissegardiner - Innvendig solskjerming fra Fasadeprodukter Banner
Plisségardinene bidrar både med skjerming for innsyn, solskjerming og et lunere inneklima på vinteren – et perfekt valg for solskjerming innendørs.

 

Helhetlig resultat

I tillegg til den utvendige solskjermingen valgte paret å gå for plisségardiner og lamellgardiner innvendig. Et meget riktig valg i forhold til det moderne husdesignet, mener Sven.

 

Plisségardinene i en dus gråfarge fungerer som solskjerming og et stilrent interiørelement i den moderne boligen.

 

– Det er gøy å få være med på et prosjekt som blir så vellykket og helhetlig, avslutter Sven, og forteller smilende at også kunden ble meget fornøyd med resultatet.

 


Slik løste Sven det unge parets ønsker:

Plisségardinene innvendig skjermer for solen og slipper mykt lys inn på varme sommerkvelder. En plisségardin bidrar også til å gjør inneklimaet lunere på kalde vinterdager ved å redusere trekken fra vinduene.

Zip screens, lakkert i samme farge som huset, ligger integrert i fasaden og oppleves, med farge og materialvalg, som en del av designet på huset. Screensene slipper inn lys, men skjermer i meget stor grad for varme og den aller skarpeste delen av lyset.

Lamellgardinene skjermer både for innsyn og evt lys inn i boligen og fungerer også som et stilrent interiørelement i den moderne boligen.

 

Finn dine produktløsninger her!

 

Relaterte produkter