Mulighetene med en motorisert garasjeport | Fasadeprodukter
Se alle produkter
Lukk

Utvendig solskjerming

Våre utvendige solskjermingsløsninger har god kvalitet, integreres i fasaden og skjermer effektivt for sol og innsyn.

Innvendig solskjerming

Våre interiørgardiner er stilrene og moderne, samtidig som de skaper et behagelig dagslys og skjermer effektivt for solen.

Garasjeporter

Vi har et stort utvalg garasjeporter av høy kvalitet, og i vårt sortiment finner du garantert en design som matcher fasaden på ditt hus.

Mulighetene med en motorisert garasjeport

Publisert: 24/06/2018 / Skrevet av: Designer og blogger Sarah Engan Johansen

Garasjeporter kommer i mange fasonger – også når det kommer til hvordan du åpner din garasjeport. Noen velger fortsatt manuell åpning av porten, men flere og flere ser verdien av et motorisert alternativ. Her finnes det mange muligheter.

Det er ikke bare utseendet du kan velge når du kjøper garasjeport. Du har også utallige muligheter når det kommer til hvordan du åpner garasjen din.

Enkel, motorisert garasjeport

Om du ikke har som mål å spare litt penger på førstegangsinvesteringen – eller å få gratis trening hver dag med å gå ut av bilen og åpne porten med dine egne hender, er den motoriserte garasjeporten et godt alternativ.

En motorisert garasjeport:

  • har fjernkontroll, slik at du kan sitte i bilen når du åpner porten
  • har åpningsalternativet “delvis åpning” for f.eks fotgjengere og syklister
  • sørger for jevn åpning og lukking. Dette forlenger portens levetid og sparer deg også for penger i det lange løp
Det er mange måter å spare penger på. En driftsikker motor som sørger for jevn åpning å lukking forlenger levetiden til porten din.

 

Komfort og sikkerhet med en mer avansert motor

Med en oppgradert versjon av garasjemotoren har du tilleggsfunksjoner som for eksempel deteksjon av hindringer. Det vil si; dersom et barn eller dyr plutselig løper i veien for porten som er på vei opp eller ned, stopper porten.

Med din litt mer avanserte motor kan du få automatisk åpning av porten når biler er innen 100 meter fra garasjen. Med denne løsningen trenger du ikke å trykke på noe. Garasjeport-åpneren får beskjed fra en gps-sender i bilen om at du snart er hjemme og åpner dermed porten.

Du kan velge å åpne bilen med fjernkontroll – eller enda mer avansert: med mobilen din eller bare en gps-sender i bilen.

 

 

I tillegg får du muligheter som automatisk lukking etter innstilt tid (som du selv bestemmer). Du har også mulighet til å koble garasjeporten og andre automatiserte produkter i huset til én fjernkontroll. Tar du det enda lenger kobler du de automatiserte produktene dine til f.eks. en Connexoon eller Tahoma boks. Slik kan du styre garasjeporten og resten av huset fra datamaskinen din eller telefonen.

De avanserte garasjeportene kan også leveres med andre tilleggsprodukter som f.eks nødbatteri – som sikrer at porten fungerer selv ved strømbrudd.

Enten du ønsker å trene muskler, spare penger eller gjøre hverdagen superkomfortabel; spør oss om mulighetene!

Relaterte produkter

Tags på innlegget
#Garasjeport garasjeporter motor motorisering motorisert garasjeport

Etter utfylling av dette skjemaet tar en av våre selgere kontakt med deg for å finne riktig tid for befaring. Når befaringen er gjennomført mottar du et uforpliktende tilbud.

Home Page Form
Kontakt oss
Vennligst velg hva henvendelsen gjelder:
Bestill gratis befaring!
Fyll ut skjemaet – så tar vi kontakt om kort tid.
Sending

*Ved innsending samtykker du til personvernerklæringen

Vennligst velg hva henvendelsen gjelder forst
Tags på innlegget
#Garasjeport garasjeporter motor motorisering motorisert garasjeport

Relaterte produkter

Få gratis befaring!
Få en gratis befaring!