Nye trender – si noe om hvem du er

Publisert: 01.23.17 / Skrevet av: Produktdesigner og interiørarkitekt Solveig G. Thaule

For det er nemlig slik at trenden for 2017 handler ikke om å følge trender, men bygge et personlig uttrykk over tid.

Hjemmet skal heller være personlig enn å ha en spesiell ”stil”.  Denne våren bugner det av farger, det er større fokus på å ha det koselig og miks av stilarter er hot.

 

Copyright: Oslo Design Fair Foto: Siren Lauvdal Stylist: Kirsten Visdal

 

Felles for alle, om det er minimalistisk, skandinavisk, maksimalistisk, artdeco osv, er materialer som er naturlige, ekte og av god kvalitet. Treverk er tilbake og sammen med lune farger som brunt, rustfarger, petroleumsblå, sennepsgult og olivengrønt blir hjemmet et koselig sted man slapper av og samler energi.

 

Copyright: Dagny Fargestudio Foto: Margaret de Lange Stylist: Kirsten Visdal

 

Miljøfokus, håndverk, kvalitet og bærekraftig produksjon er alle viktige nøkkelord. Teknologien blir mer og mer inkorporert i design og behovet for å omgi seg med ting som ikke er fremtidig søppel, men fremtidige arvestykker er en av de hotteste interiørtrendene. Spar både lommeboken og miljøet ved å tenke litt lenger frem enn 2017. La deg inspirere av deg selv og din egen smak – det personlige. Spar heller til noe du virkelig ønsker deg. Ting som koster litt mer tar man gjerne bedre vare på, de varer ofte lenger, så på sikt er det en bedre investering.

 

 

Når du skal ”innrede” vinduet og skape den lune, koselige stemningen hjemme finner du nettopp utvalget i farger og materialer hos Fasadeprodukter som gjør at du kan finne det som passer deg og din smak – og slik blir ditt hjem trendy.

 

Se vinterkampanjen vår for gode priser og idéer på fornying av hjemmet!

Relaterte produkter