Nyt våren og sommerens festdager ute | Fasadeprodukter

Nyt våren og sommerens festdager ute

PUBLISERT: 16.05.2019 / SKREVET AV: Produktdesigner og interiørarkitekt Solveig G. Thaule

Kveldene er lange og lyse, naturen er grønn og fin. Det er enkelt å invitere hjem til festdager, i hvert fall når festen kan foregå ute i hagen.

 

Blomster og lys skaper stemning

Stemningen er der allerede, grønn og frodig, mens litt ekstra pynt på bordet kan fikses raskt. Skal det være fest, må det være blomster og lys. Plukk blomster i veikanten eller fra hagen og pynt bordet så det bugner. Bruk lys i glasskrukker av forskjellige slag – variasjon gjør det lekent og hyggelig. Glassboller med jordbær er både dekorativt og i tillegg veldig godt.

Enkel og naturlig bordpynt – la barna ta seg av pynten. Foto: The simple things studio, Pinterest

Hva med en jordbær-fest i hagen? Det er jo så hyggelig å bli invitert, og maten trenger ikke være så avansert. Godt selskap er det viktigste!

 

Maten som nesten gjør seg selv

Lettvint festmat er grillmat. La alle ta med seg litt hver så blir terskelen for å invitere lavere. Da gjenstår minimalt med jobb for vertinnen og festen kan foregå rett etter jobb eller uten for mye planlegging. Jordbær og is til dessert er perfekt – enklere kan det ikke bli.

 

Smaken av sommer – norske jordbær er en sikker vinner.

 

 

Hva med 17.maifrokost sammen med venner og familie i hagen? Dette kan gjøres på samme måte, alle ta med seg litt – hurra så er frokosten klar. Eller hva med koldtbord etter barnetog, lek og moro? Hva passer vel bedre enn å tilbringe nasjonaldagen ute i norsk natur.

 

Garantien som gjør det hele enklere

For at ikke været skal sette en stopper for hagefesten eller måltider ute er det nettopp disse litt spontane sammenkomstene uten så mye planlegging som er midt i blinken for norske somre – inviter over når solen skinner.

 

En markise gir enkelt ly for litt regn og vind og lar ikke det sette en stopper for festen.

 

Det er likevel ikke så mye som skal til for å gjøre uteplassen litt lunere og beskytter den og gjestene mot en uventet regnskur. En markise eller pergola gjør uteplassen mer bruksvennlig og intim. Med tak over hodet er det garantert god stemning langt utover sommerkveldene.

 

Relaterte produkter