Panorama med og uten sol | Fasadeprodukter

Panorama med og uten sol

PUBLISERT: 27.10.2017 / SKREVET AV: Produktdesigner og interiørarkitekt Solveig G. Thaule

I en luftig og innbydende leilighet i 3. etasje i Hånes Panorama bor ekteparet Astrid og Knut Kvevik. Her nyter de fantastisk utsikt ut over Topedalsfjorden helt til Varoddbrua og boltrer seg i sol fra morgen til kveld.

 

De deilige solstrålene nytes fra balkongen med nydelig utsikt.
 Tidligere kunder

De kjente til selger Thor Bjørn Mersland og Fasadeprodukter fra før siden de hadde produkter derfra på tidligere bosted og var veldig fornøyd.

Før de flytte inn i sin leilighet i Hånes Panorama var de på besøk hos noen som allerede hadde flyttet inn i leiligheten under. Der var det Screens på de store panoramavinduene i stuen. Astrid og Knut så med en gang at dette var noe de også kunne tenke seg.

– Det fine med denne duken er at selv om de skjermer for sollys kan man fortsatt nyte den fantastiske utsikten innenfra, noe som er viktig når man bor så idyllisk til, mener Astrid.

Det er lett å få et lunt og privat uterom med screens.

– Vi tok kontakt med Thor Bjørn og fikk satt i bestilling Screens til vår leilighet umiddelbart. Dagen etter vi flyttet inn ble de montert. Med så store vinduer og gode solforhold har vi også behov for å skjerme i blant. De beskytter møblene mot sollys og gir et svalere inneklima, forteller Astrid.

De regulerer selv screensene og er ikke redd for å dra fra de nede.

– Det blåser en del her, men det er ikke noe problem med Screens, forsikrer hun.

Solskjermingen kan justeres slik at man fortsatt får fullt utsyn innenfra.
Forskjellige behov

I tillegg hadde Astrid og Knut behov for å skjerme mot sol og innsyn på et par mindre vinduer i stuen. Her fikk de montert lyse plissegardiner som slipper inn lys. Disse er de meget fornøyd med.

Nye ønsker for solskjermingen

På soverommet bestilte de det samme, men ser i etterkant at de burde valgt plisségardin med mørkleggende duk for å få det helt mørkt på soverommet på sommerhalvåret.

Interiørgardinene produseres på mål og kan derfor lett tilpasses ulike vindustørrelser.

– De er fine på den måten at de skjermer for innsyn. Så får vi se om vi bytter de ved en senere anledning, blunker Astrid.

– Alt i alt er vi meget fornøyd og stortrives med utsikt og luft i vår leilighet, avslutter Astrid.

Relaterte produkter