Panorama med og uten sol | Fasadeprodukter
Se alle produkter
Lukk

Utvendig solskjerming

Våre utvendige solskjermingsløsninger har god kvalitet, integreres i fasaden og skjermer effektivt for sol og innsyn.

Innvendig solskjerming

Våre interiørgardiner er stilrene og moderne, samtidig som de skaper et behagelig dagslys og skjermer effektivt for solen.

Garasjeporter

Vi har et stort utvalg garasjeporter av høy kvalitet, og i vårt sortiment finner du garantert en design som matcher fasaden på ditt hus.

Panorama med og uten sol

Publisert: 27/10/2017 / Skrevet av: Produktdesigner og interiørarkitekt Solveig G. Thaule

I en luftig og innbydende leilighet i 3. etasje i Hånes Panorama bor ekteparet Astrid og Knut Kvevik. Her nyter de fantastisk utsikt ut over Topedalsfjorden helt til Varoddbrua og boltrer seg i sol fra morgen til kveld.

 

 

 Tidligere kunder

 

De kjente til selger Thor Bjørn Mersland og Fasadeprodukter fra før siden de hadde produkter derfra på tidligere bosted og var veldig fornøyd.

Før de flytte inn i sin leilighet i Hånes Panorama var de på besøk hos noen som allerede hadde flyttet inn i leiligheten under. Der var det Screens på de store panoramavinduene i stuen. Astrid og Knut så med en gang at dette var noe de også kunne tenke seg.

– Det fine med denne duken er at selv om de skjermer for sollys kan man fortsatt nyte den fantastiske utsikten innenfra, noe som er viktig når man bor så idyllisk til, mener Astrid.

 

 

– Vi tok kontakt med Thor Bjørn og fikk satt i bestilling Screens til vår leilighet umiddelbart. Dagen etter vi flyttet inn ble de montert. Med så store vinduer og gode solforhold har vi også behov for å skjerme i blant. De beskytter møblene mot sollys og gir et svalere inneklima, forteller Astrid.

De regulerer selv screensene og er ikke redd for å dra fra de nede.

– Det blåser en del her, men det er ikke noe problem med Screens, forsikrer hun.

 

Forskjellige behov

 I tillegg hadde Astrid og Knut behov for å skjerme mot sol og innsyn på et par mindre vinduer i stuen. Her fikk de montert lyse plissegardiner som slipper inn lys. Disse er de meget fornøyd med.

Nye ønsker

På soverommet bestilte de det samme, men ser i etterkant at de burde valgt plissegardin med mørkleggende duk for å få det helt mørkt på soverommet på sommerhalvåret.

– De er fine på den måten at de skjermer for innsyn. Så får vi se om vi bytter de ved en senere anledning, blunker Astrid.

– Alt i alt er vi meget fornøyd og stortrives med utsikt og luft i vår leilighet, avslutter Astrid.

Relaterte produkter

Tags på innlegget
#Duette gardiner #Plisségardiner #Screen Duette gjennomsiktig lyst og luftig panoramautsikt screens store vinduer tidligere kunde

Etter utfylling av dette skjemaet tar en av våre selgere kontakt med deg for å finne riktig tid for befaring. Når befaringen er gjennomført mottar du et uforpliktende tilbud.

Home Page Form
Kontakt oss
Vennligst velg hva henvendelsen gjelder:
Bestill gratis befaring!
Fyll ut skjemaet – så tar vi kontakt om kort tid.
Sending

*Ved innsending samtykker du til personvernerklæringen

Vennligst velg hva henvendelsen gjelder forst
Tags på innlegget
#Duette gardiner #Plisségardiner #Screen Duette gjennomsiktig lyst og luftig panoramautsikt screens store vinduer tidligere kunde

Relaterte produkter

Få gratis befaring!
Få en gratis befaring!