Fasadeprodukter

Få solskjerming på plass innen 2-6 uker. Registrer deg nå

Personlig rådgiver og skikkelig utført jobb

Vi følger deg opp med en lokal og personlig rådgiver, for å sikre at målene blir riktig, og at du har valgt en god løsning som skal vare i mange år. For at du skal være trygg på kvaliteten, velger vi å utføre befaringer, ta mål og utføre monteringen for deg – det er fort gjort å gjøre feil, da kan du stole på vår erfaring og arbeidsmetode. 

Fyll ut skjemaet, og bestill gratis befaring, 
eller bruk 5 minutter på å lese vår kvalitetsprosess, for å sikre deg riktig produkt, til riktig pris. 

En gjennomført prosess for å sikre kvalitet

Før vi vet prisen, bør vi utføre en befaring, og sammen med deg evaluere og finne de beste løsningene. Vi tar mål og kalkulerer pris på stedet. Du kan derfor være trygg på at prisen er riktig og at du får de produktene som gir deg størst nytte og glede, i mange mange år. Tryggheten din ligger i at vi er markedsleder på solskjerming og har levert løsninger siden 90-tallet, vår prosess er derfor godt utprøvd: 

Befaring og måltagning

Vi kommer alltid til deg for befaring. Slik at vi kan få utført en skikkelig måltagning. Her går vi igjennom forskjellige løsninger, og du kan vurdere materialvalg. Sammen finner vi de beste løsningene for ditt behov.  

To menn måler bredden på et vindu
Dame Pusser Opp

Tilbud på stedet

Før vi takker for tiden og drar, vil vi du få et uforpliktende tilbud som du kan vurdere. Alt av mål og materialvalg er bestemt, og ordren er i realiteten klar til produksjon.

Produksjon

Det aller meste er produsert i Norge.  Siden alt er målsøm må noe produksjonstid dessverre påregnes. Litt avhengig av valgte løsninger og sesong, så varierer produksjonstiden normalt mellom 6-8 uker. Det er derfor viktig å være tidlig ute. 

to menn monterer markisedeler i fabrikk
Montering av utvendig persienne

Montering

Ferdigproduserte varer sendes fra oss til montering. Vi kommer til deg og sikrer proff montering, opprydding og gjennomgang av eventuelle funksjoner. Alt du har gjort til nå er å velge løsning og farger, resten fikser vi.

Den trygge tiden etterpå

Service og vedlikehold: Som en solid og trygg bedrift kan vi gi deg tryggheten om at vi er her også når produktene trenger service i fremtiden, vedlikehold eller deler, selv etter mange år med bruk, vær og vind.  – Du skal nyte tilværelsen, vi fikser resten. 

Mennesker som spiser ute under markise