"Plissé is the new black" | Fasadeprodukter
Se alle produkter
Lukk

Utvendig solskjerming

Våre utvendige solskjermingsløsninger har god kvalitet, integreres i fasaden og skjermer effektivt for sol og innsyn.

Innvendig solskjerming

Våre interiørgardiner er stilrene og moderne, samtidig som de skaper et behagelig dagslys og skjermer effektivt for solen.

Garasjeporter

Vi har et stort utvalg garasjeporter av høy kvalitet, og i vårt sortiment finner du garantert en design som matcher fasaden på ditt hus.

“Plissé is the new black”

Publisert: 07/07/2016 / Skrevet av: admin

Kast deg på den nye interiørtrenden.

Du har valgt møbler og interiør du er stolt av. Alt er på plass, og du mangler bare prikken over i-en. Det siste som gjør stuen, soverommet, kjøkkenet eller badet helt perfekt – nemlig gardinene.

Selv om gardinene sjeldent fanger mye oppmerksomhet når de henger oppe, er det veldig lett å se at de ikke er der. Og nettopp derfor er de prikken over i-en – de skal skape en atmosfære, uten å være til bry.

Det er flere valg som må tas. Både farger og mønster, men også hva slags gardiner du ønsker til hjemmet ditt.

– Vi gikk for plisségardiner fordi vi har mange vinduer, og ville dempe sollyset som kommer inn, sier Annika Jönsson.

Plisségardiner - Gjør det fint hjemme

Top-down, bottom-up

Plisségardinene er tynne stoffgardiner, som er festet til rammen på vinduet. På samme måte som persienner er plisségardinen rett i linjene, men det er allikevel noe helt annet. Uansett plassering og størrelse på vindu finner du plisségardiner som passer. De lages i alle farger, og kommer med en «top-down, bottom-up»-funksjon, som betyr at du kan dra gardinen opp og ned, ovenfra og nedenfra. Du justerer altså for å dempe lyset der det plager som mest, eller endre innsyn fra nabo.

Jönsson og familien gikk for to forskjellige typer plissé – en heldekkende til stuevinduene, og en annen type oppe som må holde hele ni vinduer i sjakk.

– Vanlige gardiner er bare gardiner. Plisségardinene sitter inne i vindusrammen, og er flotte å se på. Vi gikk for fargen ”Dubai”, som er en brun-grå farge, fordi vi har hvite vegger og trengte noe å varme de opp med, sier Jönsson.

up-down-plisse-artikkel

Pynt opp hjemmet

Har du sansen for mote og følger litt med i den verdenen, så vet du at plisségardiner til de grader har fått sin renessanse den siste tiden. Kvalitet og tidsriktige kolleksjoner, både i design og farger, gjør gardinene populære til alle rom i hjemmet.

– Plissé er for alle som ønsker kos og hygge i hjemmet sitt, spesielt de med mange vinduer. De er ikke heldekkende i den forstand at de er transparente, forklarer Jönsson.

– Jeg bytter gjerne ut alle gardinene med plissé. En pen løsning for en fornuftig penge, avslutter hun.

 

Relaterte produkter

Tags på innlegget
#Innvedig solskjerming #Plisségardiner

Etter utfylling av dette skjemaet tar en av våre selgere kontakt med deg for å finne riktig tid for befaring. Når befaringen er gjennomført mottar du et uforpliktende tilbud.

Home Page Form
Kontakt oss
Vennligst velg hva henvendelsen gjelder:
Bestill gratis befaring!
Fyll ut skjemaet – så tar vi kontakt om kort tid.
Sending

*Ved innsending samtykker du til personvernerklæringen

Vennligst velg hva henvendelsen gjelder forst
Tags på innlegget
#Innvedig solskjerming #Plisségardiner

Relaterte produkter

Få gratis befaring!
Få en gratis befaring!