Screens - en moderne solskjermingsløsning | Fasadeprodukter

Screens – en moderne solskjermingsløsning

PUBLISERT: 15.07.2020 / SKREVET AV: Produktdesigner og interiørarkitekt Solveig G. Thaule

Mange ønsker seg forbedret solskjerming i hjemmet, men uten forstyrrende gardiner, persienner eller rullegardiner. For en diskrét, men sofistikert solskjermingsløsning bør du ta en titt på screens!

Screens er kanskje den ultimate løsningen for solskjerming i hjemmet, og en super kombinasjon av form og funksjon. Men hva er egentlig en screen?

 

Stabil og elegant

Enkelt sagt er screens utvendige og kraftige rullegardiner. Med en kassett montert i overkant av vinduet på utsiden og med kraftige styrelister er dette en løsning som gir deg svært god solskjerming og som tåler vær og vind særdeles godt. Screenduken ligger også svært stabilt, og gir et elegant preg på boligen. Fra innsiden er den helt usynlig når den er helt trukket opp.

 

Screens gir et stramt og elegant uttrykk, og passer utmerket sammen med moderne arkitekturløsninger.

 

Den viktigste delen av en screen er selvfølgelig duken, og vi i Fasadeprodukter er stolte av å ha enerett på screenduken Helioscreen Sergé. Dette er høyst sannsynlig markedets beste screenduk, og er vevd av glassfiber i et unikt mønster for å tåle maksimal påkjenning i alle retninger, samt at den den rulles opp rettere og henger penere.

 

Les også om hvordan screens stopper sola men beholder utsikten.

Den unike duken Helioscreen Sergé henger pent og stramt over vinduet, og rulles opp rettere enn andre screenduker på markedet.

 

Energieffektiv

Få solskjermingsmetoder kan skryte på seg samme dekningsgrad som screens. Opptil 92% av solens strålingsvarme blir blokkert, mens behagelig lys fortsatt slippes inn! Med andre ord: God solskjerming i form av screens kan minske behovet for aircondition. Godt for miljøet, og godt for lommeboka!

Screenduken blokkerer nesten all solvarme, men slipper fortsatt et behagelig lys inn i rommet.

 

Alle våre screens for større vinduer leveres med motorisering som standard. For deg som ønsker alt enda enklere og mer automatisert, kan du bestille screens med vår premium Somfy-motor med funksjoner som automatisk hinderkontroll, app-styring og automatisk styring basert på sol-, varme-, og vindforhold.

Les også om hvordan paret beholdt panoramautsikten uten sol.

 

Det er lett å gå seg vill i alle mulighetene for screens. Det enkleste og beste for deg er bare å sende inn skjemaet. Du vil da få en gratis befaring med gode råd og et uforpliktende tilbud på din løsning.

Relaterte produkter