Slik justerer du sol og sommer med lamellgardiner

Publisert: 06.21.19 / Skrevet av: Produktdesigner og interiørarkitekt Solveig G. Thaule

Se for deg en solfylt sommerdag. Solen flommer inn. Vinduer og dører står åpne for et svalt sommerhus. Det er godt å kunne skjerme for sollyset og varmen som kommer inn. Samtidig ønsker vi ikke å stenge luften ute, men la den strømme fritt igjennom huset.

Lameller til stue i spreke farger - Fasadeprodukter AS

Justere lys og innsyn

Med et luftig, rent og moderne utseende gi lamellgardiner deg mulighet for å justere lys og innsyn. Du kan vinkle de slik at de står litt åpne for å slippe inn luft, men samtidig stenger mye sollys ute. Lyset er viktig for hvordan et rom oppleves. Lameller skaper et behagelig dagslys fordi lyset siles gjennom veven. Rommet får dermed et naturlig lys uten skarpe kontraster eller skygger.

 

lamellgardiner i stue over store vinduer

Et stilrent valg

Er du ikke så begeistret for vanlige gardiner, men fortsatt ønsker å ha noe foran vinduene, passer lamellgardiner perfekt for deg. De passer like godt hjemme som på kontoret og egner seg godt i de fleste rom. De gir et rent og moderne uttrykk og stjeler ikke så mye lys og plass i vinduet, som vanlige gardiner, når de er trukket til siden.

 

Når det gjelder tekstiler kan du velg mellom alt fra lyse pasteller til mørke tekstiler for en høyere grad av skjerming. Lameller er enkle å vinkle slik at du bestemmer selv hvordan lyset vinkles inn i rommet.

 

Skreddersydde løsninger

Vi har fagfolk med kompetanse til å finne den optimale løsningen til din bolig. De tar mål og kan komme med råd om farger. Skreddersydde løsninger blir produsert av profesjonelle syersker i vår fabrikk i Tomter i Østfold.

 

 

Relaterte produkter