Smarte tiltak ga bedre inneklima på rådhuset | Fasadeprodukter
Se alle produkter
Lukk

Utvendig solskjerming

Våre utvendige solskjermingsløsninger har god kvalitet, integreres i fasaden og skjermer effektivt for sol og innsyn.

Innvendig solskjerming

Våre interiørgardiner er stilrene og moderne, samtidig som de skaper et behagelig dagslys og skjermer effektivt for solen.

Garasjeporter

Vi har et stort utvalg garasjeporter av høy kvalitet, og i vårt sortiment finner du garantert en design som matcher fasaden på ditt hus.

Smarte tiltak ga bedre inneklima på rådhuset

Publisert: 09/05/2017 / Skrevet av: Produktdesigner og interiørarkitekt Solveig G. Thaule

Stord Rådhus ligger solfylt til et steinkast fra bryggekanten på Leirvik. De ansatte på rådhus fikk i vinter en ny hverdag. De hadde i lengre tid slitt med dårlig inneklima og rådhuset hadde derfor blitt tildelt spesialmidler for miljøtiltak.

Som en del av oppgraderingen av Stord Rådhus har Fasadeprodukter levert Zip-Screens til 40 vinduer.

– Dette har helt klart gitt dem en ny hverdag, sier selger i Fasadeprodukter Kjell Ivar Hjellset. Med helautomatiserte Zip screen trenger de ikke løfte en finger. Solskjermingen kjøres automatisk ned når solen står på og gir en mer sval og jevn innetemperatur.

På store offentlige bygg som dette er det viktig at solskjermingen integrers på best mulig måte i fasaden. Stord Rådhus fikk derfor fargetilpasset produktene for et harmonisk uttrykk.

– Det er ingen tvil om at dette er et vellykket prosjekt med både en flott fasade og fornøyde kommuneansatte, avslutter en fornøyd Kjell Ivar Hjellset.

Relaterte produkter

Tags på innlegget
#Screen bedre inneklima fargetillpasset harmonisk fasade jevn innetemperatur miljøtiltak screens smarte tiltak zip screen zip screens

Etter utfylling av dette skjemaet tar en av våre selgere kontakt med deg for å finne riktig tid for befaring. Når befaringen er gjennomført mottar du et uforpliktende tilbud.

Home Page Form
Kontakt oss
Vennligst velg hva henvendelsen gjelder:
Bestill gratis befaring!
Fyll ut skjemaet – så tar vi kontakt om kort tid.
Sending

*Ved innsending samtykker du til personvernerklæringen

Vennligst velg hva henvendelsen gjelder forst
Tags på innlegget
#Screen bedre inneklima fargetillpasset harmonisk fasade jevn innetemperatur miljøtiltak screens smarte tiltak zip screen zip screens

Relaterte produkter

Få gratis befaring!
Få en gratis befaring!