Fasadeprodukter
Markisolett- markise

Fasade vindusmarkise

Fasade vindusmarkise er vår bestselgende vindusmarkise. Den passer til både små og store vinduer.

med fjær-, lås- eller gassarm

Fasade vindusmarkise er vår bestselgende vindusmarkise. Dette er en kvalitetsmarkise laget i rustfritt stål, med aluminiumsdetaljer og fjærbelastende armer for maksimalt spenn i markiseduken. Denne passer til både små og store vinduer.

Fasade vindusmarkise leveres som standard med:

  • Valgfri duk
  • Standard profilfarge i RAL 7035 (lysgrå).
  • Motordrift eller manuell betjening. Motor kan kompletteres med automatisk styring, med f.eks fjernkontroll eller sol- og vindautomatikk.
  • Kraftig markisekasse og kraftige armer.
  • Bredde opptil 6 meter
  • Utfall opptil 1, 20 meter

Se vår varierte kolleksjon med over 160 markiseduker. Vil du se hvordan duken vil se ut i ulike miljøer? (gjelder våre duker med selvrensende effekt).

Informasjon om vedlikehold finner du her.

Tilleggsinformasjon

maksimum-bredde

600 cm

maksimum-utfall

120 cm

farge-pa-kassett

Standard profilfarge i RAL 7035 (lysgrå)

Farge på duk

Velg fritt mellom alle RAL-farger

motorisert

Valgfritt

automatisert

Valgfritt

Send skjemaet, slapp så av, vi ordner resten:

Sifferet 1

Gratis befaring

Send skjemaet, vi kontakter deg for uforpliktende befaring. Du forteller om ditt behov og vi tar mål vi er ansvarlige for.
Sifferet 2

Tilbud

Vi gir deg deretter et uforpliktende tilbud. Tilbudet blir utarbeidet og gitt deg der og da, eller sendt deg etter kort tid.
Sifferet 3

Montering

Vi monterer produktene og instruerer deg i riktig bruk og vedlikehold. Da blir alt riktig fra første stund. Selvmontering er også mulig.

Relaterte produkter

Matera Pergola Zip er for de som vil ha den beste og mest solide pergolaen på markedet. Med hev/senk vegger som er motorisert og LED-lys i taket vil denne pergolaen ta uteområdet til nye høyder.

Den tradisjonelle screen solskjermingen vi alle kjenner. Med tung bunnlist og kraftige styreskinner er dette en solid solskjerming med tidløst og elegant design. Kombinert med sofistikerte tekniske detaljer, er dette en solskjerming som egner seg til nesten alle typer bygninger.