Fasadeprodukter logo
Kurvmarkise - Fasadeprodukter AS - på fasade

Fasade Kurvmarkise

Kurvmarkiser er svært anvendelige og kan brukes på nesten alle typer vinduer. Det er derfor i mange tilfeller det beste markisevalget.

Kurvmarkiser til butikker og boliger

Kurvmarkiser er svært anvendelige og kan brukes på nesten alle typer vinduer. Det er derfor i mange tilfeller det beste markisevalget. Den skjermer for sidesol, pynter opp fasaden og er en mer riktig utformet markise enn flatmarkisen. En kurvmarkise er en solid og lite plasskrevende vindusmarkise der verken duken kan rives av profilen eller pyntelisten rives av. Ved service skiftes både duk og alle andre deler på stedet, noe som reduserer servicekostnaden med ca. 60-90 %.

Dette er markisen for deg som ønsker en plassbesparende, praktisk og soldi vindusmarkise som også dekker for sidesol.

Våre kurvmarkiser har langt kraftigere profiler enn standard på markedet, og finnes i alle former. Her kan du velge mellom blant annet trekantmarkiser, usymmetriske, runde, bananformede og flerbuede.

Se vår varierte kolleksjon med over 160 markiseduker. Vil du se hvordan duken vil se ut i ulike miljøer? (gjelder våre duker med selvrensende effekt).

Informasjon om vedlikehold finner du her.

Tilleggsinformasjon

maksimum-bredde

720 cm

maksimum-utfall

150 cm

Send skjemaet, slapp så av, vi ordner resten:

Sifferet 1

Gratis befaring

Send skjemaet, vi kontakter deg for uforpliktende befaring. Du forteller om ditt behov og vi tar mål vi er ansvarlige for.
Sifferet 2

Tilbud

Vi gir deg deretter et uforpliktende tilbud. Tilbudet blir utarbeidet og gitt deg der og da, eller sendt deg etter kort tid.
Sifferet 3

Montering

Vi monterer produktene og instruerer deg i riktig bruk og vedlikehold. Da blir alt riktig fra første stund. Selvmontering er også mulig.

Relaterte produkter

Matera Pergola Zip er for de som vil ha den beste og mest solide pergolaen på markedet. Med hev/senk vegger som er motorisert og LED-lys i taket vil denne pergolaen ta uteområdet til nye høyder.

Vår doble plisségardin er virkelig den som topper listene blant våre interiørprodukter når det kommer til popularitet. Denne gardinen har raskt blitt en stor trend innen solskjerming og interiørdesign. Den unike kombinasjonen av to lag stoff gir ikke bare et mykt og varmt uttrykk, men også en moderne og elegant atmosfære.

Oppdag vår SmartCord plisségardin – den perfekte kombinasjonen av brukervennlighet og stil. Med sin enkle betjening og barnesikre design gir denne gardinen deg både trygghet og funksjonalitet. Enten du har små eller store vinduer med dimensjoner opptil 3 meter i bredde og høyde, vil SmartCord plisségardin være den ideelle løsningen for ditt hjem.