Fasadeprodukter logo
Fasade elegant kassett montert på yttervegg

Fasade Elegant Kassett

Fasade Elegant Kassett er en eksklusiv terrassemarkise til konkurransedyktig pris. Dette er en meget sterk og solid markise du vil kunne ha glede av i lang tid.

Fasade Elegant Kassett er en eksklusiv terrassemarkise til konkurransedyktig pris. Dette er en meget sterk og solid markise du vil kunne ha glede av i lang tid.

Med denne terrassemarkisen er du sikret mange gode utetimer på varme, lyse sommerkvelder.

Støttestag (tilbehør) vil gi et pent, stabilt og definert uterom som unngår at markisen vil «gynge» i vind. Maksimal bruksgrense opp til 9 m/s (laber bris).

Praktisk senkekappe

For å skjerme for den lave solen vi ofte opplever her i nord, har Fasade Elegant Kassett en praktisk og dekorativ senkekappe. Ved valg av Flexiløsning kan armenes fallvinkel dessuten justeres med trinnløse sveiv fra 5 til 40 grader for ekstra god skjerming for lav sol.

Duken er beskyttet i en halvkassett, noe som beskytter og gir lengre levetid. Profilene er laget i ekstrudert eller støpt aluminium for optimal styrke, med firkantrør og dukrør i stål. Dyneema®-bånd gir lengre levetid på armer og gjør at de ikke knirker eller ruster.

Over 160 markiseduker

Se vår varierte kolleksjon med over 160 markiseduker. Her kan du se hvordan duken vil se ut i ulike miljøer (gjelder våre duker med selvrensende effekt).

Informasjon om vedlikehold finner du her.

Tilleggsinformasjon

motorisert

Valgfritt

farge-pa-kassett

Hvit (0001) og grå (0182). Mot pristillegg: Sort ru metallic lakk

maksimum-utfall

400 cm

maksimum-bredde

700 cm

designmodell-frontskinne

Ja

midtbalk-under-markisen

Ja

mulighet-nedsenkbar-front

Ja

kan-leveres-med-tak

Nei, markisen ligger beskyttet inne i en kassett.

terrassevarmer

Ja

Start video
Somfy-logo
Gjør det mulig å styre produktet med din smarttelefon, den eneste fjernkontrollen du alltid har med deg

Send skjemaet, slapp så av, vi ordner resten:

Sifferet 1

Gratis befaring

Send skjemaet, vi kontakter deg for uforpliktende befaring. Du forteller om ditt behov og vi tar mål vi er ansvarlige for.
Sifferet 2

Tilbud

Vi gir deg deretter et uforpliktende tilbud. Tilbudet blir utarbeidet og gitt deg der og da, eller sendt deg etter kort tid.
Sifferet 3

Montering

Vi monterer produktene og instruerer deg i riktig bruk og vedlikehold. Da blir alt riktig fra første stund. Selvmontering er også mulig.

Relaterte produkter

Med marcesafunksjon får du ekstra plass under terrassemarkisen! En stor fordel hvis markisen må monteres lavt, eller der det er terrassedør som ikke skal komme i konflikt med markisen. Marcesafunksjonen gir også bedre skygge ved lav sol.

Fasade Elegant er vår bestselgende terrassemarkise. Det er en solid, fleksibel og elegant terrassemarkise som gir ly og god solskjerming til din terrasse.