Fasadeprodukter logo
2019 07 11 11.04.19

Fasade Kassettmarkise

Fasade kassettmarkise gir rene linjer på husets fasade og er en ”slimline” boksmarkise med tidløst og elegant design.

Nøytral og diskret markise

Dette er en markise som passer perfekt for deg som bor i funkishus eller er opptatt av detaljer og rene linjer. Det som skiller kassettmarkiser fra andre terrassemarkiser, er at markisearmer og –duk ligger innkapslet i kassetten som beskytter de mot vær, smuss og annen skitt. Når markisen ikke er i bruk, er verken duk eller armer synlig. Dermed er dette en svært nøytral og diskret markise som beholder husets opprinnelige utforming.

I tillegg til et pent ytre, er den optimal for å skyggelegge små til middels store arealer.

Optimal for å skyggelegge små til middels store arealer

Fasade kassettmarkise gir rene linjer på husets fasade og er en ”slimline” boksmarkise med tidløst og elegant design. I tillegg til et pent ytre, er den optimal for å skyggelegge små til middels store arealer.

Solide materialer gir god holdbarhet

Profilene er eloksert aluminium som er pulverlakkert for å tåle vær og vind. Kraftige armer med doble wire gir en overlegen styrke og holdbarhet til denne markisen. Korrosjonsbestandige og slitesterke materialer er brukt og gir oss mulighet til å tilby en omfattende garanti.

I tillegg til standardfargene kan man velge alle RAL-farger slik at hus og markise kan matche. Dersom du bor i en brun funkisvilla, kan du velge en matchende brun farge til din nye terrassemarkise.

Se vår varierte kolleksjon med over 160 markiseduker. Vil du se hvordan duken vil se ut i ulike miljøer? (gjelder våre duker med selvrensende effekt).

Informasjon om vedlikehold finner du her.

Tilleggsinformasjon

maksimum-bredde

600 cm

maksimum-utfall

300 cm

farge-pa-kassett

Standard profilfarge i RAL 9010 (hvit)

motorisert

Valgfritt

automatisert

Valgfritt

Somfy-logo
Gjør det mulig å styre produktet med din smarttelefon, den eneste fjernkontrollen du alltid har med deg

Send skjemaet, slapp så av, vi ordner resten:

Sifferet 1

Gratis befaring

Send skjemaet, vi kontakter deg for uforpliktende befaring. Du forteller om ditt behov og vi tar mål vi er ansvarlige for.
Sifferet 2

Tilbud

Vi gir deg deretter et uforpliktende tilbud. Tilbudet blir utarbeidet og gitt deg der og da, eller sendt deg etter kort tid.
Sifferet 3

Montering

Vi monterer produktene og instruerer deg i riktig bruk og vedlikehold. Da blir alt riktig fra første stund. Selvmontering er også mulig.

Relaterte produkter

Fasade Elegant Kassett er en eksklusiv terrassemarkise til konkurransedyktig pris. Dette er en meget sterk og solid markise du vil kunne ha glede av i lang tid.

Med marcesafunksjon får du ekstra plass under terrassemarkisen! En stor fordel hvis markisen må monteres lavt, eller der det er terrassedør som ikke skal komme i konflikt med markisen. Marcesafunksjonen gir også bedre skygge ved lav sol.

Fasade Elegant er vår bestselgende terrassemarkise. Det er en solid, fleksibel og elegant terrassemarkise som gir ly og god solskjerming til din terrasse.