Fasadeprodukter
Markisolett på fasade

Fasade markisolett

Et elegant og moderne hjem krever en elegant og moderne fasademarkise. Dette er markisen for deg som har en bolig med store vindusflater!

Et elegant og moderne hjem krever en elegant og moderne fasademarkise. Dette er markisen for deg som har en bolig med store vindusflater!

Fasade markisolett har en smart kombinasjon av screen- og fallarmsmarkise, en trinnløs utfallsvinkelposisjon fra 0° til 180° og fritt valgt utfallspunkt. Dette gjør at den også ved store vindusarealer gir en optimal tilpasning mellom dagslys og skygge.

En rund kasseform gjør at markisen integreres elegant og diskret i arkitekturen. Utfallsarmene er under fjærspenn, kan fastlåses automatisk ved maksimal åpningsvinkel og er sikret mot vind i alle posisjoner.

Fasade markisolett kombinerer estetikk og teknikk på en måte som gjør den til et perfekt designelement i moderne private boliger og forretningslokaler.

Se vår varierte kolleksjon med over 160 markiseduker. Vil du se hvordan duken vil se ut i ulike miljøer? (gjelder våre duker med selvrensende effekt).

Informasjon om vedlikehold finner du her.

Tilleggsinformasjon

maksimum-bredde

400 cm

maksimum-hoyde

350 cm

Send skjemaet, slapp så av, vi ordner resten:

Sifferet 1

Gratis befaring

Send skjemaet, vi kontakter deg for uforpliktende befaring. Du forteller om ditt behov og vi tar mål vi er ansvarlige for.
Sifferet 2

Tilbud

Vi gir deg deretter et uforpliktende tilbud. Tilbudet blir utarbeidet og gitt deg der og da, eller sendt deg etter kort tid.
Sifferet 3

Montering

Vi monterer produktene og instruerer deg i riktig bruk og vedlikehold. Da blir alt riktig fra første stund. Selvmontering er også mulig.

Relaterte produkter

Fasade vindusmarkise er vår bestselgende vindusmarkise. Den passer til både små og store vinduer.

Fasade Balkongmarkise er en rimelig og god løsning for balkonger og små terrasser. Som en kompakt markise med fallarmer er ballongmarkiser spesielt utviklet for innebygde balkonger.