Fasadeprodukter logo

Parasoll med moderne design

Med en parasoll kan du enkelt og effektivt skjerme deg for sol og regn. Den er like enkel å slå opp som ned, og du velger selv hvor den skal stå. Vår unike parasollfot gjør i tillegg at du kan rotere og tilte parasollen akkurat slik du ønsker. Les mer om våre løsninger av høy kvalitet og fleksibilitet!
Parasoll på uteplassen, i hagen eller på balkongen

Vi brenner for at du skal få mest mulig ut av uteplassen din, og at den gir en opplevelse av trivsel og velvære. Derfor er det en sann glede å presentere Sombran S+i vårt sortiment. Dette er en solid og moderne parasoll som passer perfekt på balkongen, terrassen eller hvor som helst i hagen.

Skygge for solen med parasoll

Selv om de fleste av oss trekker ut så snart solen skinner, kan det blir fort bli for varmt for mange. Da er det fint å ha et sted å ta pauser fra solen – uten å måtte gå inn. Med Sambrano S+ får du skyggen og beskyttelsen du trenger.

Enten du vil ha skygge mens du serverer middag til familie og venner, eller bare trenger et avbrekk fra de sterke strålene, så dekker denne parasollen ditt behov. Tekstilen er utformet slik at inntil 98 % av de skadelige UV-strålene fra solen blir fjernet, og blir et naturlig vern mot solsteken.

Fleksibel solskjerming

For å kunne utnytte sommermånedene maksimalt og bruke så mye tid som mulig utendørs, gjelder det å velge en løsning som er like fleksibel som været. Selv om en parasoll gjerne forbindes med skygge på solskinnsdager, beskytter de også mot yr og regn.

Ved hjelp av en parasoll kan du dermed forlenge utesesongen og nyte lange dager på uteplassen med familie og venner – selv om været er skiftende. Sambrano S+ vil både beskytte deg mot sterke UV-stråler og gi deg skygge når solen står høyt, men også holde deg tørr dersom været plutselig skulle endre seg til duskregn.

Parasoll med tilt

Parasollen er stødig og solid, men samtidig fleksibel og enkel å håndtere. Den kan rotere rundt sin egen akse (360 grader) og tiltes etter behov. Det er også den eneste parasollen som automatisk åpner og justerer seg horisontalt når veiven dreies. Alt du behøver å gjøre er å finne riktig posisjon og sette den i lås, så vil den skygge for det området du ønsker. Når solen flytter på seg i løpet av dagen, er det bare små justeringer som skal til. Enklere blir det ikke!

Firkantet parasoll

Som du kan se på bildet over, har parasollen en firkantet skjerm. For i motsetning til en tradisjonell parasoll som ofte har en rund skjerm, har Sambrano S+ en mer rektangulær form. Det vil gjøre at skyggen faller annerledes, og vil som regel føre til at den i praksis vil dekke over et større del av arelaet du har behov for å skjerme. Du kan derfor være trygg på at Sambrano S+ vil skjerme for hele spisebordet ditt, pluss litt til!

Sidehengt parasoll

En annen fordel med Sambrano S+, er at stangen er festet på siden av parasollen. Den sterke armen løfter parasollskjermen over bordet og får det til å se ut som den svever. Det gjør at stangen vil være utenfor synsvidde, i motsetning til en klassisk parasoll med midtstilt stang. Med Sombran S+ slipper du en stolpe som står i veien og kan bruke heller plassen helt fritt.

Parasoll til restaurant

Sombran S+ har mange ulike bruksområder, og kan benyttes de fleste steder. I tillegg til å passe på uteplassen, terrassen eller balkongen hjemme, er den også ypperlig å ta i bruk på restauranter. Ettersom at stangen er ved siden av parasollen, vil det være plass til flere bord og personer under. Setter du i tillegg sammen flere ved siden av hverandre, vil du kunne skjerme et helt selskap.

Hvorfor investere i en parasoll?

Enten du har behov for solskjerming i hagen, på terrassen eller restauranten, bør du vurdere å investere i en parasoll. Sombrano er en effektiv, funksjonell og fleksibel løsning. Den vil hjelpe deg å takle lange dager ute – enten det er sterk sol eller duskregn.

Og skulle du, mot formodning, aldri ha behov for et svalt område selv, så er det gjerne andre som liker seg best i skyggen. Med en parasoll kan du også beskytte både hagemøblene og uteplantene.

Sombrano S+ Parasoll

Trivsel og velvære på uteplassen er noe vi brenner for, og endelig har vi gleden av å presentere Sombran S+ parasoll i vårt sortiment av utvendig solskjerming.

Noen utvalgte produkter

Trivsel og velvære på uteplassen er noe vi brenner for, og endelig har vi gleden av å presentere Sombran S+ parasoll i vårt sortiment.