Fasadeprodukter
BOS 0092 Crop

Fasade Eksklusiv

En paviljong som gir deg følelsen av luksus, samt en definert og trivelig uteplass. På solrike dager kan du nyte skyggen og duken beskytter deg mot sola.

Vi tilbyr flere eksklusive frittstående løsninger eller paviljong, om du vil, som over Melano, samt Bavona.

Denne løsningen gir deg følelsen av luksus, samt en definert og trivelig uteplass. På solrike dager kan du nyte skyggen og duken beskytter deg mot sola. Duken er vannavvisende og beskytter deg mot regn slik at du kan forlenge sommerkvelden ute. Solid aluminiumskonstruksjon med et moderne design.

For mer info, spør vår konsulent i ditt område, eller kontakt oss her.

Løsningen kommer i mange former og farger, og du kan ha motorisert tak, og også kunne sette på duker på veggene, som igjen kan heves og senkes med fjernkontroll om ønskelig.

En frittstående paviljong er plasseringsvennlig og egner seg godt i hager, på terrasser eller for å dekke for sol og regn på uteområder i barnehager eller for uterestauranter. Siden produktene våre tilpasses dine behov, bør du ikke vente for lenge med å kontakte en rådgiver. Leveringstiden kan fort bli lang i sommersesongen, så det er lurt å være tidlig ute.

Informasjon om vedlikehold finner du her.

Send skjemaet, slapp så av, vi ordner resten:

Sifferet 1

Gratis befaring

Send skjemaet, vi kontakter deg for uforpliktende befaring. Du forteller om ditt behov og vi tar mål vi er ansvarlige for.
Sifferet 2

Tilbud

Vi gir deg deretter et uforpliktende tilbud. Tilbudet blir utarbeidet og gitt deg der og da, eller sendt deg etter kort tid.
Sifferet 3

Montering

Vi monterer produktene og instruerer deg i riktig bruk og vedlikehold. Da blir alt riktig fra første stund. Selvmontering er også mulig.

Relaterte produkter

Matera Pergola Zip er for de som vil ha den beste og mest solide pergolaen på markedet. Med hev/senk vegger som er motorisert og LED-lys i taket vil denne pergolaen ta uteområdet til nye høyder.

Vår beste pergolamarkise og er brukt både privat og på restauranter og forretningsbygg i hele Europa. Med et patentert gasstrykksystem innebygd i skinnene og helautomatisk løsning som betjenes lett med en fjernkontroll er dette en solid og eksklusiv løsning for et ekstra uterom.

Fasade Airomatic passer perfekt som utvendig solskjerming til vinterhager, glasstak og takvinduer. Denne markisen har en kompakt konstruksjon som gjør at den egner seg spesielt godt til små og mellomstore flater.