Fasadeprodukter logo
Matera perggola veggmontert

Matera Pergola Zip

Matera Pergola Zip er en flott oppgradering av uteplassen og gir mulighet for å nyte lange sommerdager og kvelder med stil. Den gir et uteområde som man vil ha stor glede av i mange år fremover.

Matera Pergola Zip – vår toppmodell.

Matera Pergola Zip er pergolaen over alle pergolaer. Her får du kvalitet og eksklusivt design i en nydelig utførelse. Takduken er motorisert med glidelås-funksjonalitet og skaper et stramt og flott tak. Taket er bygd med de samme populære løsningene som vi har på zip-screens for vinduer. Du kan også få montert vegger på pergolaen som gir denne pergolaen enda flere fordeler.

Med solid konstruksjon og solide ben får du en pergola som tåler mer vind og vær enn ordinære produkter. Du kan justere høyde og vinkel på taket mellom 5-30 grader, som alltid bør du ha minimum 12 grader for god vannavrenning ved nedbør.

Som en ekstra finish på et fantastisk produkt kan du få LED-belysning i takstøttene, som vil løfte uteopplevelsen til den luksusen du leter etter. Matera leveres enten i lekker strukturlakk i svart, antrasitt-grå, eller aluminiums-grå, eventuelt i en ønsket RAL-farge.

Maksstørrelse: 6 x 6 meter. Tilpasses nøyaktig til dine mål og behov.

Tilbehør? Mange velger også RS Smart Zip hev og senk vegger.

Du kan også få vegger montert på din Matera Pergola Zip. RS Smart Zip er en solid duk festet med glidelåsfunksjon som sikrer at duken sitter ekstra stramt og beveger seg sømløst opp og ned. Zip-vegger er en perfekt løsning for å skjerme for lav sol, få det mer lunt og redusere innsyn, samtidig som du beholder den gode utsikten. (Maksstørrelse: Høyde: 2,3 meter og opptil 6 meters bredde.)

Oppgrader uteplassen din med nabolagets tøffeste pergola, og nyt lange sommerdager og kvelder med stil! Her får du en funksjonsrik utestue, hvor du kan velge hvilke sider som skal ha screenvegg, motorisert betjening med fjernkontroll, eller Somfy Tahoma Switch-appstyring. Matera Pergola Zip gir deg et uteområde som du og dine gjester vil ha stor glede av i år etter år.

Informasjon om vedlikehold finner du her.

Somfy-logo
Gjør det mulig å styre produktet med din smarttelefon, den eneste fjernkontrollen du alltid har med deg

Send skjemaet, slapp så av, vi ordner resten:

Sifferet 1

Gratis befaring

Send skjemaet, vi kontakter deg for uforpliktende befaring. Du forteller om ditt behov og vi tar mål vi er ansvarlige for.
Sifferet 2

Tilbud

Vi gir deg deretter et uforpliktende tilbud. Tilbudet blir utarbeidet og gitt deg der og da, eller sendt deg etter kort tid.
Sifferet 3

Montering

Vi monterer produktene og instruerer deg i riktig bruk og vedlikehold. Da blir alt riktig fra første stund. Selvmontering er også mulig.

Relaterte produkter

Et eksklusivt og definert uterom får du med Fasade Hera Zip. Dette er en veggmontert Pergolamarkise med ben og tverrstolpe

Vi tilbyr flere andre typer eksklusive pergola eller paviligjon modeller som over Melano. Denne løsningen gir deg følelsen av luksus, samt en definert og trivelig uteplass. På solrike dager kan du nyte skyggen og duken beskytter deg mot sola.

Vår beste pergolamarkise og er brukt både privat og på restauranter og forretningsbygg i hele Europa. Med et patentert gasstrykksystem innebygd i skinnene og helautomatisk løsning som betjenes lett med en fjernkontroll er dette en solid og eksklusiv løsning for et ekstra uterom.

Fasade Airomatic passer perfekt som utvendig solskjerming til vinterhager, glasstak og takvinduer. Denne markisen har en kompakt konstruksjon som gjør at den egner seg spesielt godt til små og mellomstore flater.