Fasadeprodukter logo
Pergolamarkise trekt ut og festet over terrasse.

Fasade Pergolino Pergolamarkise

Pergolino er vår klassiske pergolamarkise, som gir deg en definert uteplass og skjermer for både sol og regn.

Fasade Pergolino er vår beste pergolamarkise og er brukt både privat og på restauranter og forretningsbygg i hele Europa. Med et patentert gasstrykksystem innebygd i skinnene og helautomatisk løsning som betjenes lett med en fjernkontroll er dette en solid og eksklusiv løsning for et ekstra uterom. Pergolino har en stabil konstruksjon og har mulighet for langt utfall.

Markedets mest solide pergolamarkise

Dersom du bor på en værutsatt plass eller bare ønsker en solid og luksuriøs uteplass, er det Fasade Pergolino du skal velge. Den stabile konstruksjonen og det lange utfallet gjør dette til markedets mest stabile pergola. Den integrerte gassfjærmekanismen gjør at det oppnås et konstant spenn i duken når pergolaen er kjørt ut. Kombinert med en spesialimpregnert duk fra den store STOBAG-kolleksjonen sikrer du både deg selv og gjestene dine en hyggelig, sval og tørr hyggestund godt skjermet for både vær og vind. For kjølige sommerkvelder kan du også kombinere pergolaen med en terrassevarmer.

Seriekoblet pergolamarkise for større områder

Pergolamarkise seriekoblet over uterestaurant

Praktisk takrenne gjør det mulig å koble flere pergolamarkiser sammen, uten at det blir vått mellom skjøtene. Dette gjør at Pergolino er en ypperlig løsning for uterestauranter eller større områder. Produktet er godkjent for offentlig miljø og en el-motor gjør det enkelt å kjøre takdukene inn og ut. Bredden på en pergolino er opptil 7 meter, med maks utfall på 6 meter. Med seriekobling kan du holde mange gjester tørre fra regn, og skjermet fra sol.

Informasjon om vedlikehold finner du her.

Tilleggsinformasjon

maksimum-bredde

700 cm

maksimum-utfall

600 cm

motorisert

Ja

Start video

Send skjemaet, slapp så av, vi ordner resten:

Sifferet 1

Gratis befaring

Send skjemaet, vi kontakter deg for uforpliktende befaring. Du forteller om ditt behov og vi tar mål vi er ansvarlige for.
Sifferet 2

Tilbud

Vi gir deg deretter et uforpliktende tilbud. Tilbudet blir utarbeidet og gitt deg der og da, eller sendt deg etter kort tid.
Sifferet 3

Montering

Vi monterer produktene og instruerer deg i riktig bruk og vedlikehold. Da blir alt riktig fra første stund. Selvmontering er også mulig.

Relaterte produkter

Matera Pergola Zip er for de som vil ha den beste og mest solide pergolaen på markedet. Med hev/senk vegger som er motorisert og LED-lys i taket vil denne pergolaen ta uteområdet til nye høyder.

Vi tilbyr flere andre typer eksklusive pergola eller paviligjon modeller som over Melano. Denne løsningen gir deg følelsen av luksus, samt en definert og trivelig uteplass. På solrike dager kan du nyte skyggen og duken beskytter deg mot sola.

Fasade Airomatic passer perfekt som utvendig solskjerming til vinterhager, glasstak og takvinduer. Denne markisen har en kompakt konstruksjon som gjør at den egner seg spesielt godt til små og mellomstore flater.