Fasadeprodukter logo
To hagestoler foran utvendige persienner med sjøutsikt

Fasade 50 mm persienner

Fasade 50 mm persienner blokkerer opptil 92 % av solens strålingsvarme. Klassisk og stilren skjerming av sollys, -varme og innsyn til huset.

Dette er fasadepersiennen som gir en klassisk og stilren skjerming av sollys, -varme og innsyn til huset.

Blokkerer opptil 92 % strålingsvarme

Fordelen med en utvendig solskjerming er at den stopper varmen før den kommer inn gjennom vinduet. Fasade 50 mm persienner blokkerer opptil 92 % av solens strålingsvarme.

Persiennene leveres med vindlås og kassett for montering rett på vegg med lameller som er behandlet med en spesiell aluminiumslegering som brennlakkeres. Dette gjør de spesielt motstandsdyktige overfor riper og knekk. Dersom vinduene er på rekke i fasaden kan de utvendige persiennene sammenkobles opp til 20 kvadratmeter, noe som vil gi en lavere totalkostnad.

Informasjon om vedlikehold finner du her.

Tilleggsinformasjon

maksimum-bredde

400 cm

maksimum-hoyde

300 cm

motorisert

Valgfritt

Somfy-logo
Gjør det mulig å styre produktet med din smarttelefon, den eneste fjernkontrollen du alltid har med deg

Send skjemaet, slapp så av, vi ordner resten:

Sifferet 1

Gratis befaring

Send skjemaet, vi kontakter deg for uforpliktende befaring. Du forteller om ditt behov og vi tar mål vi er ansvarlige for.
Sifferet 2

Tilbud

Vi gir deg deretter et uforpliktende tilbud. Tilbudet blir utarbeidet og gitt deg der og da, eller sendt deg etter kort tid.
Sifferet 3

Montering

Vi monterer produktene og instruerer deg i riktig bruk og vedlikehold. Da blir alt riktig fra første stund. Selvmontering er også mulig.

Relaterte produkter

Fasade Continent egner seg bra til vippevinduer og verandadører, og kan gi full solskjerming selv med vinduet i luftestilling.