Fasadeprodukter logo
Tre store Zip screen på stor fasade

Fasade Screen

Den tradisjonelle screen solskjermingen vi alle kjenner. Med tung bunnlist og kraftige styreskinner er dette en solid solskjerming med tidløst og elegant design.

Fasade Screen er den tradisjonelle screen solskjermingen vi alle kjenner. Med tung bunnlist og kraftige styreskinner er dette en solid solskjerming med tidløst og elegant design. Kombinert med sofistikerte tekniske detaljer, er dette en solskjerming som egner seg til nesten alle typer bygninger.

Estetisk og effektiv solskjerming

Denne screenmarkisen har vært på det norske markedet i snart 10 år og er en klassisk, tidløs og elegant form for solskjerming. I tillegg til å skjerme for lys og strålingsvarme samtidig som den beholder utsikten, har den en estetisk og solid utforming. Fasade Screen levers med rundet kassett, styreskinner i aluminium og en tung bunnlist med styretapp. Med sin kompakte konstruksjonsmåte og den formskjønne kassen kan denne modellen brukes på både balkonger, vinduer, i vinterhager og som et designelement på moderne fasadearkitektur.

Screnduken Sergé er høyst sannsynligvis markedets beste duk, hvorfor kan du lese her.

Motorisert håndtering

Fasade Screen leveres som standard med motor for enkel og bekvem håndtering. I tillegg kan du komplettere med automatisk styring som fjernkontroll eller sol- og vindautomatikk.

XXL Zip Screen

Har du behov for en større screen enn oppgitt under spesifikasjoner tilbyr Fasadeprodukter AS en XXL Zip Screen. Maks bredde: 500 cm, maks utfall: 500 cm.

Informasjon om vedlikehold finner du her.

Tilleggsinformasjon

maksimum-bredde

400 cm

maksimum-hoyde

350 cm

motorisert

Ja, valgfritt

automatisert

Valgfritt

Somfy-logo
Gjør det mulig å styre produktet med din smarttelefon, den eneste fjernkontrollen du alltid har med deg

Send skjemaet, slapp så av, vi ordner resten:

Sifferet 1

Gratis befaring

Send skjemaet, vi kontakter deg for uforpliktende befaring. Du forteller om ditt behov og vi tar mål vi er ansvarlige for.
Sifferet 2

Tilbud

Vi gir deg deretter et uforpliktende tilbud. Tilbudet blir utarbeidet og gitt deg der og da, eller sendt deg etter kort tid.
Sifferet 3

Montering

Vi monterer produktene og instruerer deg i riktig bruk og vedlikehold. Da blir alt riktig fra første stund. Selvmontering er også mulig.

Relaterte produkter

Fasade Zip Screen, også kalt glidelåsscreen, er markedets mestselgende screen.