Fasadeprodukter logo
default

Fasade Zip Screen

Zip screens er den ultimate løsningen for værutsatte områder. Disse solskjermene har en unik glidelåsdesign som gjør dem ekstremt solide og robuste, i motsetning til vanlige screens. Med skinner på hver side og en smart «glidelås» mellom duken og skinnene, blir duken sikkert låst på plass. Dette hindrer vinden fra å rive i duken, og gjør zip screens ideelle for steder med mye vind.

Fasade Zip Screen, også kalt glidelåsscreen, er markedets mestselgende screen. Dette er en innovasjon innen solskjerming, perfekt til moderne fasadevinduer og tåler vind opptil 24,4 m/s (87 km/t)

Vi har enerett i Norge på den revolusjonerende slanke toppkassen som integreres lekkert i fasaden. Den er genialt konstruert for å få plass til mye duk slik at mest mulig av utsikten blir beholdt hvis «trang» monteringsplass f.eks. ved lave vannbrett eller lavt takutstikk/gesims.

ZS80P kan leveres enten for motorisert eller manuell snorbetjening og toppkassen har total høyde inkludert bunnlist på kun 101 mm (maks dukmål 250 x 250 cm).  ZS100P har motorisert betjening og har total høyde på toppkassen inkludert bunnlist på kun 115 mm og kan ta duker helt opp til 350 x 400 cm.

Moderne og solid skyggelegging

Screen solskjermer leveres med en perforert duk med mikrostruktur som gir god sikt fra innsiden og ut, samtidig som den slipper inn et behagelig lys og stopper det meste av solvarmen. Alle våre Fasade Zip Screens er en moderne og solid solskjerming for fasader med store vindusflater. Takket være SIR-System™ (Soft Integrated Retaining System), som fungerer etter lynlåsprinsippet, oppnås maksimal stabilitet gjennom en innvendig ”sveising” av duken i styreskinnene. Det er dette som gjør at Zip Screen-markisene tåler store vindhastigheter på opptil 24,4 m/s (87 km/t).

Screnduken Sergé er høyst sannsynligvis markedets beste duk, hvorfor kan du lese her.

Motorisert håndtering

Zip Screen leveres som standard med motor for enkel og bekvem håndtering. I tillegg kan du komplettere med automatisk styring som fjernkontroll eller sol- og vindautomatikk.

Somfy motor m/hinderdeteksjon tilpasset Zip Screens

Denne Premium motorenes høye «intelligens» gir unike pluss-fordeler som:

  • Automatisk hinderkontroll gjør at motoren stopper hvis duken møter hindringer på vei ned eller opp, for eksempel en hagestol som blir skjøvet inn mot glasset, og potensielt ødeleggende duk utrulling unngås.
  • Når hindringen flyttes vil motoren gå som normalt igjen
  • Toveis kommunikasjon mellom motor og fjernkontroll/APP.
  • Kompatibel med en rekke sensorer, som sol, vind, temperatur etc.
  • Motoren har innebygget termisk sikring for å sikre mot overoppheting.
  • Høy kvalitet fra verdens største motorprodusent for solskjerming.

 

Fasade Premium Zip 65. Slank Zip-screen velegnet for vippevinduer

Zip-systemet («glidelås») gjør at screenen tåler mye vind.  Velges det lystett duk mørkelegger den f.eks. soverom godt. Kan leveres opptil høyde 160 og bredde 175 cm. Kun manuell betjening. Profiler leveres i hvit RAL 9010, sølv 0182, ru sort 0914, lakkering mulig med unntak av endedeksel av plast.

Skap et nytt uterom med Fasade Zip Screen

Med en Fasade Zip Screen kan du bygge en utendørs levegg og forvandle uteplassen til et nytt hverdagsrom. Dermed trenger du ikke la kjølige sommerdager ødelegge terrasselivet med grilling og hygge. En Zip Screen kan skape en behagelig utendørslounge du kan bruke og nyte i gode venners lag store deler av året. For ekstra god komfort kan du kombinere en screen med terrassemarkise og varmelampe. Slik skaper du et nytt uterom og øker brukstiden utendørs.

Leveres som standard i RAL 9010 (hvit). Kan også leveres i RAL 9006 (grå), eller RAL 9011 (sort) eller andre farger.

Kassettstørrelse fra 85×85 mm.
Total høyde oppkjørt 15cm. Fås i rund eller firkantet kassett med strukturlakk.

Informasjon om vedlikehold finner du her.

Tilleggsinformasjon

maksimum-bredde

450 cm

maksimum-hoyde

350 cm

motorisert

Ja, valgfritt

automatisert

Valgfritt

Somfy-logo
Gjør det mulig å styre produktet med din smarttelefon, den eneste fjernkontrollen du alltid har med deg

Send skjemaet, slapp så av, vi ordner resten:

Sifferet 1

Gratis befaring

Send skjemaet, vi kontakter deg for uforpliktende befaring. Du forteller om ditt behov og vi tar mål vi er ansvarlige for.
Sifferet 2

Tilbud

Vi gir deg deretter et uforpliktende tilbud. Tilbudet blir utarbeidet og gitt deg der og da, eller sendt deg etter kort tid.
Sifferet 3

Montering

Vi monterer produktene og instruerer deg i riktig bruk og vedlikehold. Da blir alt riktig fra første stund. Selvmontering er også mulig.

Relaterte produkter

Matera Pergola Zip er for de som vil ha den beste og mest solide pergolaen på markedet. Med hev/senk vegger som er motorisert og LED-lys i taket vil denne pergolaen ta uteområdet til nye høyder.

Vår doble plisségardin er virkelig den som topper listene blant våre interiørprodukter når det kommer til popularitet. Denne gardinen har raskt blitt en stor trend innen solskjerming og interiørdesign. Den unike kombinasjonen av to lag stoff gir ikke bare et mykt og varmt uttrykk, men også en moderne og elegant atmosfære.

Oppdag vår SmartCord plisségardin – den perfekte kombinasjonen av brukervennlighet og stil. Med sin enkle betjening og barnesikre design gir denne gardinen deg både trygghet og funksjonalitet. Enten du har små eller store vinduer med dimensjoner opptil 3 meter i bredde og høyde, vil SmartCord plisségardin være den ideelle løsningen for ditt hjem.