Fasadeprodukter logo
To vinduer med hvite karmer med hvite screen-profiler

Mini-Zip for vippevindu

Mini screens er ikke bare robuste nok til å takle all slags vær, de er også designet spesielt for små vinduer. Med deres kompakte kassetter er de også ideelle for vinduer som du ønsker å kunne åpne og lukke, samt terrassedører. Hvis du trenger solskjerming for både store og små vinduer, spesielt i områder med uforutsigbart vær, er det ingen bedre kombinasjon enn zip screens og mini screens.

Mini-zip ZS80P er en zip-screen som er perfekt for beveglig vindu (glidehengslet) og terrassedør.

Screenen kan leveres enten for motorisert eller manuell snorbetjening, og har total høyde inkludert bunnlist på kun 101 mm (maks dukmål 250 x 250 cm).

Mini-zip har kompakte og elegante kassetter, som passer perfekt til bruk på mindre vinduer, vippevinduer og skrå-åpnet vindu, samt på verandadører o.l.

I motsetning til minscreen SL 60 har Mini Zip det kjente «glidelås»-systemet som gjør at screenduken er stram og tett, og du unngår blafring i duken om vinduet er vindutsatt.

Vær og lokale solforhold sier noe om hvilken løsning som er best for deg. Derfor er det alltid lurt å be om gratis befaring, slik at vi får tatt mål og gitt deg gode råd til hvilken løsning som passer best for dine behov. Det er lurt å ta kontakt tidlig, siden vi produserer våre produkter etter mål. Du må derfor regne med noen ukers produksjonstid – men til gjengjeld får du produkter som passer, hånd i hanske.

 

Informasjon om vedlikehold finner du her.

Send skjemaet, slapp så av, vi ordner resten:

Sifferet 1

Gratis befaring

Send skjemaet, vi kontakter deg for uforpliktende befaring. Du forteller om ditt behov og vi tar mål vi er ansvarlige for.
Sifferet 2

Tilbud

Vi gir deg deretter et uforpliktende tilbud. Tilbudet blir utarbeidet og gitt deg der og da, eller sendt deg etter kort tid.
Sifferet 3

Montering

Vi monterer produktene og instruerer deg i riktig bruk og vedlikehold. Da blir alt riktig fra første stund. Selvmontering er også mulig.

Relaterte produkter

Fasade Zip Screen, også kalt glidelåsscreen, er markedets mestselgende screen.

Den tradisjonelle screen solskjermingen vi alle kjenner. Med tung bunnlist og kraftige styreskinner er dette en solid solskjerming med tidløst og elegant design. Kombinert med sofistikerte tekniske detaljer, er dette en solskjerming som egner seg til nesten alle typer bygninger.