Fasadeprodukter logo
To miniscreen, et på mursteinsfasade og et på trefasade.

Miniscreen SL 60

En kraftigere og enda bedre miniscreen.

Miniscreen SL 60 er en kraftigere og bedre miniscreen.

Den er perfekt for bevegelige vinduer (glidehengslet), og terrassedører. I tillegg har den støydempende børstelist!

Med SL 50 er det er målt 90% reduksjon av varmeinnslipp fra solen, tilsvarende inntil 12°C.

SL 60 leveres i flere RAL-farger (sølv RAL 9006, hvit RAL 9010 og antrasitt RAL 7016), samt en rekke duktyper (Standardduk Sergé, Soltis 86 og Soltis 96) for å gi fasaden et moderne preg. Sergé er høyst sannsynligvis markedets beste duk, hvorfor kan du lese her.

Med screen for vippevindu, får du muligheten til å holde vinduet åpent, selv om screenen er delvis eller helt nede. Ypperlig for kjøkkenvindu og soverom, hvor det ofte er naturlig å kombinere solskjerming med behovet for å kunne lufte eller ha vinduet åpent.

Denne løsningen monteres i selve rammen på vinduet, slik at det ikke er noen deler festet i karmen, hele screenløsningen er dermed montert på den bevegelige delen. En liten og nett løsning gjør at kassetten ikke tar borti karmene når vinduet åpnes og lukkes.

Passer godt til vippevinduer, sideåpnet vindu og også som screen til dør.

Informasjon om vedlikehold finner du her.

Tilleggsinformasjon

maksimum-bredde

200 cm

maksimum-hoyde

200 cm

motorisert

Nei

Send skjemaet, slapp så av, vi ordner resten:

Sifferet 1

Gratis befaring

Send skjemaet, vi kontakter deg for uforpliktende befaring. Du forteller om ditt behov og vi tar mål vi er ansvarlige for.
Sifferet 2

Tilbud

Vi gir deg deretter et uforpliktende tilbud. Tilbudet blir utarbeidet og gitt deg der og da, eller sendt deg etter kort tid.
Sifferet 3

Montering

Vi monterer produktene og instruerer deg i riktig bruk og vedlikehold. Da blir alt riktig fra første stund. Selvmontering er også mulig.

Relaterte produkter

Fasade Zip Screen, også kalt glidelåsscreen, er markedets mestselgende screen.

Den tradisjonelle screen solskjermingen vi alle kjenner. Med tung bunnlist og kraftige styreskinner er dette en solid solskjerming med tidløst og elegant design. Kombinert med sofistikerte tekniske detaljer, er dette en solskjerming som egner seg til nesten alle typer bygninger.