Fasadeprodukter
En vifte med fargeprøver på screen-duker

Screenduken

Helioscreen Sergé er høyst sannsynlig markedets beste screenduk med sitt unike glassfibervev og innsmeltet PVC for økt levetid.

Helioscreen Sergé er høyst sannsynlig markedets beste screenduk. Denne duken er i glassfiber vevet i et unikt mønster for å tåle maksimal påkjenning i alle retninger, dette medfører også at den rulles opp rettere og henger penere, også i store formater.

Den unike levetiden, også i ekstremværet det stadig blir mer av, økes ytterligere ved at PVC smeltes inn glassfiberduken. Duken er flammehemmende, og svært lett å holde ren. Helioscreen Sergé har en eksellent UV-beskyttelse og farge-ekthet, med et pent tekstilaktig utseende i lekre farger.

Denne fullt resirkulerbare duken har vi enerett på i Norge.

Utvalg markiseduker i duse farger

Informasjon om vedlikehold finner du her.

Tilleggsinformasjon

Send skjemaet, slapp så av, vi ordner resten:

Sifferet 1

Gratis befaring

Send skjemaet, vi kontakter deg for uforpliktende befaring. Du forteller om ditt behov og vi tar mål vi er ansvarlige for.
Sifferet 2

Tilbud

Vi gir deg deretter et uforpliktende tilbud. Tilbudet blir utarbeidet og gitt deg der og da, eller sendt deg etter kort tid.
Sifferet 3

Montering

Vi monterer produktene og instruerer deg i riktig bruk og vedlikehold. Da blir alt riktig fra første stund. Selvmontering er også mulig.

Relaterte produkter

Fasade Zip Screen, også kalt glidelåsscreen, er markedets mestselgende screen.

Den tradisjonelle screen solskjermingen vi alle kjenner. Med tung bunnlist og kraftige styreskinner er dette en solid solskjerming med tidløst og elegant design. Kombinert med sofistikerte tekniske detaljer, er dette en solskjerming som egner seg til nesten alle typer bygninger.