Sort interiør badet i lys. | Fasadeprodukter
Se alle produkter
Lukk

Utvendig solskjerming

Våre utvendige solskjermingsløsninger har god kvalitet, integreres i fasaden og skjermer effektivt for sol og innsyn.

Innvendig solskjerming

Våre interiørgardiner er stilrene og moderne, samtidig som de skaper et behagelig dagslys og skjermer effektivt for solen.

Garasjeporter

Vi har et stort utvalg garasjeporter av høy kvalitet, og i vårt sortiment finner du garantert en design som matcher fasaden på ditt hus.

Sort interiør badet i lys.

Publisert: 17/10/2019 / Skrevet av: Produktdesigner og interiørarkitekt Solveig G. Thaule

Fotograf Margaret M. De Lange hadde lenge vært på leting etter alternativer til gardiner i sitt eget hjem. På jobb fant hun løsningen. Hun var på fotooppdrag i Ålesund og falt pladask for kundens sorte, eksklusive solskjermingsløsning – Eos Lite Rise med sort screenduk.

Margaret bor i et moderne hus på Nordstrand med store vindusflater fra gulv til tak. Det viste seg fort at alt det deilige lyset også skulle bli et problem.

– Om sommeren kommer kveldssolen inn og bader stuen i sol helt frem til den går ned. Det gikk ikke an å se på TV før langt på kveld, forklarer Margaret.

Hun ønsket å finne en løsning, men gardiner var ikke aktuelt. For å skape et litt mer lunt interiør uten bruk av gardiner falt valget på eksklusive Lite Rise rullegardiner. Disse er spesiallakkert i sort med sort duk for at de skal matche veggene malt i dempet sort. Akkurat som hun hadde falt for i Ålesund.

– De mørke fargene fungerer like fint på dagtid som på kveldstid. Jeg er kjempefornøyd med resultatet, forteller Margaret ivrig.

Huset ligger usjenert til så det er ikke noe problem med innsyn, men den flotte utsikt til Oslofjorden ivaretas selv om gardinene er trukket ned.

– Jeg liker at jeg kan variere høyden på de – at ikke alle er på linje, men at det skaper litt liv med forskjellige høyder. Alt i alt fungerer dette veldig bra, avslutter hun.

Relaterte produkter

Etter utfylling av dette skjemaet tar en av våre selgere kontakt med deg for å finne riktig tid for befaring. Når befaringen er gjennomført mottar du et uforpliktende tilbud.

Home Page Form
Kontakt oss
Vennligst velg hva henvendelsen gjelder:
Bestill gratis befaring!
Fyll ut skjemaet – så tar vi kontakt om kort tid.
Sending

*Ved innsending samtykker du til personvernerklæringen

Vennligst velg hva henvendelsen gjelder forst

Relaterte produkter

Få gratis befaring!
Få en gratis befaring!