Ta kontroll over hjemmet ditt med telefonen | Fasadeprodukter
Se alle produkter
Lukk

Utvendig solskjerming

Våre utvendige solskjermingsløsninger har god kvalitet, integreres i fasaden og skjermer effektivt for sol og innsyn.

Innvendig solskjerming

Våre interiørgardiner er stilrene og moderne, samtidig som de skaper et behagelig dagslys og skjermer effektivt for solen.

Garasjeporter

Vi har et stort utvalg garasjeporter av høy kvalitet, og i vårt sortiment finner du garantert en design som matcher fasaden på ditt hus.

Ta kontroll over hjemmet ditt med telefonen

Publisert: 15/07/2016 / Skrevet av: admin

Nå kan du slipper å sveive markiser, dra i persienner eller gå ut av bilen for å åpne garasjeporten.

Tekniske og digitale løsninger er en naturlig del av hverdagen vår. Vi jobber med datamaskiner og nettverk, vi har aircondition og avanserte sikkerhetssystemer i bilene våre. Vi har interaktive TV-apparater og mobilt Internett, funksjoner som passer inn i vår livsstil.

Hvordan står det til i ditt hjem?

Nå er det også mulig for ulike komfortprodukter i hjemmet ditt å kommunisere med hverandre etter 2-veisprinsippet. Når du gir en kommando, med for eksempel en fjernkontroll, utføres ditt ønske, det kontrolleres at kommandoen virkelig er utført, og en bekreftelse sendes tilbake til deg. Dette åpner nye muligheter i hjemmet.

Les mer: Forandring fryder.

Slik styrer du hjemmet ditt med en app

Somfy utnytter den nye teknikken og er en pionér på markedet når det gjelder å gjøre ditt hjem mer tilgjengelig. I bilen, på stranden, i sommerhuset eller på din favorittrestaurant, hvor du enn befinner deg kan du enkelt kommunisere med ditt hjem via en smarttelefon, nettbrett eller PC. Hvis du for eksempel ønsker å gi noen tilgang til garasjen mens du er borte, er det nå mulig ved hjelp av Somfys TaHoma-boks og din smarttelefon.

Det beste med det hele er at det ikke kreves investeringer i komplisert og dyr teknikk, det eneste du må gjøre er å koble TaHoma-boksen til ditt eksisterende bredbånd.

Hva gjør sollyset med huset ditt?

Hva slags muligheter har du?

Tenk så deilig det hadde vært om markisen, persiennene, gardinene, låsene og garasjeporten var helautomatisk. Andre produkter som kan fjernstyres er terrassevarmere, lysbrytere, kaffetraktere og takvinduer. Kan det bli enklere?

Det finnes også fjernstyrte kontakter til vanlige lamper, både for inne- og utendørsbruk. Disse kontaktene kan også brukes til stort sett alle typer elektriske apparater i hjemmet, som kaffekokere, lydanlegg, bakemaskiner, kupévarmere og mye mer. Du kan også gå til anskaffelse av forskjellige typer sensorer som gir deg kontroll over hjemmet ditt, det finnes blant annet bevegelsessensor, magnetkontakter, temperatursensorer, kamera, vann- og røykdetektorer. Det pågår også et intensivt utviklingsarbeid på området for produkter for energistyring.

Dette er framtiden for ditt hjem

Tahoma fra Somfy er en framtidsrettet investering som gjør at du kan styre hele huset ditt med mobilen, nettbrett eller pc. Det bygger på en standardisert plattform som deles av flere toneangivende produsenter og som er åpen for andre produsenter å slutte seg til, når de er modne for det. Det er en enkel og praktisk teknikk som ikke krever investeringer i dyr og komplisert spesialteknikk. Du kan selv koble til flere produkter etter hvert som du vil utvikle ditt hjem.

Nå kan du oppleve, prøve og kjøpe TaHoma hos Fasadeprodukter, kontakt forhandleren så du selv kan prøve nyhetene.

Kontakt oss for gratis befaring i dag.

 

Tags på innlegget
#Automatisert solskjerming #Automatiserte markiser #Fjernstyring av markiser #Fjernstyring av solskjerming #Motorisert solskjerming

Etter utfylling av dette skjemaet tar en av våre selgere kontakt med deg for å finne riktig tid for befaring. Når befaringen er gjennomført mottar du et uforpliktende tilbud.

Home Page Form
Kontakt oss
Vennligst velg hva henvendelsen gjelder:
Bestill gratis befaring!
Fyll ut skjemaet – så tar vi kontakt om kort tid.
Sending

*Ved innsending samtykker du til personvernerklæringen

Vennligst velg hva henvendelsen gjelder forst
Tags på innlegget
#Automatisert solskjerming #Automatiserte markiser #Fjernstyring av markiser #Fjernstyring av solskjerming #Motorisert solskjerming
Få gratis befaring!
Få en gratis befaring!