Til deg – fra deg? | Fasadeprodukter

Til deg – fra deg?

PUBLISERT: 07.11.2019 / SKREVET AV: Steinar Mæhlum

Kanskje du skulle gi stuen din et facelift til jul? Hvis du heller vil bidra til bedre bokvalitet hos familie eller venner, har Fasadeprodukter også gavekort som du kan gi til venner eller familie.

Vi skal passe oss for å oppfordre folk til å være «ego», men å kjøpe nye persienner eller plisségardiner til deg selv til jul, det må være innafor. Rett og slett fordi du helt sikkert har fortjent det, og fordi det også er flere enn deg selv som får glede av det. Ved å bestille fra en av våre selgere innen 15. november, kan du ha du «ny stue» til jul!

Duettegardiner i stue - røde

Hvis du heller vil glede noen andre, har Fasadeprodukter også gavekort. Kontakt oss på 911 50 200 og fortell at henvendelsen gjelder gavekort. Vi ordner gavekort på den summen du ønsker.

Jula er kanskje ikke høysesong for solskjerming. Men midtvinteren er definitivt høysesong for lune kvelder i hyggelige stuer eller andre oppholdsrom. Innvendig solskjerming er både dekorativt og hindrer innsyn på mørke vinterkvelder. Og så er du i tillegg klar når vårsola sniker seg rett inn i stua og skaper gjenskinn i TV’en din.

Relaterte produkter