Trangt hjemme? Så enkelt får du et ekstra rom | Fasadeprodukter

Trangt hjemme? Så enkelt får du et ekstra rom

PUBLISERT: 02.04.2020 / SKREVET AV: Produktdesigner og interiørarkitekt Solveig G. Thaule

For tiden er vi mye hjemme og det kan fort føles litt trangt med hele familien rundt seg hele tiden. Et tips er å ta i bruk uterommet. Med en pergola får du et ekstra rom ute. En pergolamarkise skjermer for både sol og regn og er dessuten en ideell løsning på vindutsatte steder.

Det er vår og man har lyst til å trekke ut, men det er ikke alltid temperaturen frister like mye til uteliv. En Pergola vil gjøre det lunere slik at man kan være mer ute selv om det ikke alltid er så fint vær. Kanskje dette er våren for å lage det ekstra hyggelig og tilrettelegge for mange fine stunder i et ekstra oppholdsrom ute.

Les også: Fikk dobbelt så stor stue

Ekstra uterom med pergola og vindskjerming.

Eksklusivt uterom

Pergolamarkisen har et patentert gasstrykksystem innebygd i skinnene og helautomatisk løsning som betjenes lett med en fjernkontroll. Dette er en solid og eksklusiv løsning for et ekstra uterom. Den er stilren og moderne i uttrykket med slanke linjer og ingen ruvende elementer. Den integreres enkelt på de fleste hus-fasader.

Se forskjellige løsninger her.

Uteplassen kan brukes i all salgs vær og temperaturer.

Les også: Behagelig og stressfri sommer

Vær trygg

Dersom du bor på en værutsatt plass eller bare ønsker en solid løsning til uteplassen kan du være trygg på at en Pergola holder mål. Den stabile konstruksjonen og det lange utfallet gjør dette til markedets mest stabile pergola. Det oppnås et konstant spenn i duken når pergolaen er kjørt ut på grunn av en integrert gassfjærmekanisme. Kombinerer du denne solide konstruksjonen med en spesialimpregnert duk sikrer du mange lune og tørre hyggelige stunder godt skjermet for både vær og vind. For litt kjølige dager som nå kan du også kombinere pergolaen med en terrassevarmer for å øke komforten og gjøre det mer fristende å bruke uteplassen.

Her er det i tillegg brukt Zip-Screen som vindskjerming for en ekstra lun uteplass.

Les også: Slik fikk han større leilighet ved å bruke terrassen som rom

Tenk langsiktig

I en tid hvor vi er mest hjemme blir vi kreative og finner på nye løsninger som gjør at vi dekker forskjellige behov. Det trenger ikke være midlertidig løsninger for det. Tenk videre frem og lag en uteplass for fine studer og gode øyeblikk med familien også fremover – invester i familien og mer plass!

God hjemmepåske og vår!

Relaterte produkter