Trygge gardiner til barnerommet | Fasadeprodukter
Se alle produkter
Lukk

Utvendig solskjerming

Våre utvendige solskjermingsløsninger har god kvalitet, integreres i fasaden og skjermer effektivt for sol og innsyn.

Innvendig solskjerming

Våre interiørgardiner er stilrene og moderne, samtidig som de skaper et behagelig dagslys og skjermer effektivt for solen.

Garasjeporter

Vi har et stort utvalg garasjeporter av høy kvalitet, og i vårt sortiment finner du garantert en design som matcher fasaden på ditt hus.

Trygge gardiner til barnerommet

Publisert: 16/11/2018 / Skrevet av: Produktdesigner og interiørarkitekt Solveig G. Thaule

Barn utforsker omgivelsene rundt seg og er nysgjerrige på det meste. Løse snorer og tråder er potensielle farer når barn leker. Trygge og praktiske gardiner til barnerom, som plissegardiner og rullegardiner, byr på mange fordeler med farger og nyttige funksjoner hvor sikkerhet er høyt prioritert.

Barnas sovemønster forstyrres

Lysere morgener kan forstyrre vanlige søvnmønstre slik at barna våkner før de pleier. Det samme gjelder lysere netter – barn finner ikke roen og får ikke sove. Derfor er det god hjelp i en “lystett” rullgardin (i ytterkant vil det komme inn litt lys), når sengetid betyr å sove selv om det er lyst ute.  LiteRise®-justering på rullegardinene er helt uten snorer. En meget barnesikker løsning.

 

Behagelig sovetemperatur for barnet.

Duette® plisségardiner kan også mørklegge soverommet og hjelpe barna til å få en mer avslappet søvn. I tillegg har Duette® den unike bikubekonstruksjonen som er utformet for å holde rommet varmt om vinteren og behagelig svalt om sommeren, samtidig som det er trygt for barna. Løftesystemet SmartCord® har en kort snor og pumpe-funksjon som gjør det enkelt å trekke plisségardinen opp og ned. Snoren har samme korte lengde uansett om gardinen er trukket opp eller ned, og er derfor et barnesikkert alternativ.

Et rolig miljø

Med Duette® plisségardiner blir soverommet også roligere og mer fredelig. De absorberer lyd og gir betydelig lyddemping av bråket fra omverdenen. Dette er med på å gi barna en god nattesøvn, men også dempe støy i rommet på dagtid når barna leker.

Sikkerhet

Fasadeprodukter følger EUs direktiver for barnesikring av innvendig solskjerming og alle produkter oppfylle den nye sikkerhetsstandarden.


Generelle råd for barnesikring av solskjerming:

  • Hold snorer og tråder utenfor barns rekkevidde.
  • Plasser seng og andre møbler vekk fra vinduer med betjeningssnorer.
  • Ikke bind snorene sammen. Pass på at de ikke tvinner seg eller lager løkker.
  • Monter i henhold til anvisning med alle de vedlagte komponentene som fremmer sikkerheten

En annen måte å unngå potensielt farlige snorer og tråder på, er å velge en motorisert betjening. De fleste av våre interiørprodukter har muligheten for dette.

Relaterte produkter

Etter utfylling av dette skjemaet tar en av våre selgere kontakt med deg for å finne riktig tid for befaring. Når befaringen er gjennomført mottar du et uforpliktende tilbud.

Home Page Form
Kontakt oss
Vennligst velg hva henvendelsen gjelder:
Bestill gratis befaring!
Fyll ut skjemaet – så tar vi kontakt om kort tid.
Sending

*Ved innsending samtykker du til personvernerklæringen

Vennligst velg hva henvendelsen gjelder forst

Relaterte produkter

Få gratis befaring!
Få en gratis befaring!