Vinter bra – men sommer best? | Fasadeprodukter
Se alle produkter
Lukk

Utvendig solskjerming

Våre utvendige solskjermingsløsninger har god kvalitet, integreres i fasaden og skjermer effektivt for sol og innsyn.

Innvendig solskjerming

Våre interiørgardiner er stilrene og moderne, samtidig som de skaper et behagelig dagslys og skjermer effektivt for solen.

Garasjeporter

Vi har et stort utvalg garasjeporter av høy kvalitet, og i vårt sortiment finner du garantert en design som matcher fasaden på ditt hus.

Vinter bra – men sommer best?

Publisert: 02/02/2017 / Skrevet av: Produktdesigner og interiørarkitekt Solveig G. Thaule

Ute er landskapet hvitt. Det er kaldt og bakken knitrer under skoene. I sollyset glitrer det over alt. Det er uten tvil vakkert.

Etter en frisk tur på ski eller beina er det alltid godt – og med god samvittighet – å krølle seg sammen under teppet foran peisen med en varm kopp kakao i hendene.

Og mens man sitter slik er det lett å drømme seg bort – kanskje du som jeg drømmer om varme sommerdager? Dager man går barbeint i lette, tynne sommerklær. Dager man helst slapper av i skyggen med noe kaldt i glasset og en god bok. Dessverre er det ikke mange av disse dagene om sommeren i Norge.

Hva kan jeg gjøre på uteplassen for at flere dager og kvelder kan nytes utendørs? Sommeren har en tendens til å komme brått på og nesten like brått forsvinne, så det gjelder å være klar når varmen dukker opp. I år vil jeg være forberedt – jeg vil begynne planleggingen nå slik at jeg er klar og sommerdagene kan nytes.

Må det bygges tak over terrassen eller vil en markise gjøre samme nytten? Et must er at hageputer osv kan ligge ute over natten slik at uteplassen innbyr til hygge og tid med venner og familie uten for mye tilrettelegging.

Det er kampanjetid og kanskje bør jeg planlegge nå – i god tid – slik at sommeren bare kan komme og overraske meg med sin varme – jeg skal være klar!

Se vinterkampanjen vår og planlegg sommeren alt nå!

Relaterte produkter

Tags på innlegget
#Pergola #Terrassemarkise forleng sommeren hygge med familie og venner kampanje vår 2017 peiskos planlegg sommeren screens terrassemarkiser uteplass vinter zip screens

Etter utfylling av dette skjemaet tar en av våre selgere kontakt med deg for å finne riktig tid for befaring. Når befaringen er gjennomført mottar du et uforpliktende tilbud.

Home Page Form
Kontakt oss
Vennligst velg hva henvendelsen gjelder:
Bestill gratis befaring!
Fyll ut skjemaet – så tar vi kontakt om kort tid.
Sending

*Ved innsending samtykker du til personvernerklæringen

Vennligst velg hva henvendelsen gjelder forst
Tags på innlegget
#Pergola #Terrassemarkise forleng sommeren hygge med familie og venner kampanje vår 2017 peiskos planlegg sommeren screens terrassemarkiser uteplass vinter zip screens

Relaterte produkter

Få gratis befaring!
Få en gratis befaring!