Vinter bra – men sommer best? | Fasadeprodukter

Vinter bra – men sommer best?

PUBLISERT: 02.02.2017 / SKREVET AV: Produktdesigner og interiørarkitekt Solveig G. Thaule

Ute er landskapet hvitt. Det er kaldt og bakken knitrer under skoene. I sollyset glitrer det over alt. Det er uten tvil vakkert.

Etter en frisk tur på ski eller beina er det alltid godt – og med god samvittighet – å krølle seg sammen under teppet foran peisen med en varm kopp kakao i hendene.

Og mens man sitter slik er det lett å drømme seg bort – kanskje du som jeg drømmer om varme sommerdager? Dager man går barbeint i lette, tynne sommerklær. Dager man helst slapper av i skyggen med noe kaldt i glasset og en god bok. Dessverre er det ikke mange av disse dagene om sommeren i Norge.

Hva kan jeg gjøre på uteplassen for at flere dager og kvelder kan nytes utendørs? Sommeren har en tendens til å komme brått på og nesten like brått forsvinne, så det gjelder å være klar når varmen dukker opp. I år vil jeg være forberedt – jeg vil begynne planleggingen nå slik at jeg er klar og sommerdagene kan nytes.

Må det bygges tak over terrassen eller vil en markise gjøre samme nytten? Et must er at hageputer osv kan ligge ute over natten slik at uteplassen innbyr til hygge og tid med venner og familie uten for mye tilrettelegging.

Det er kampanjetid og kanskje bør jeg planlegge nå – i god tid – slik at sommeren bare kan komme og overraske meg med sin varme – jeg skal være klar!

Se vinterkampanjen vår og planlegg sommeren alt nå!

Relaterte produkter