Vi etterstreber alltid å ha markedets beste priser

Fasadeprodukter er en av Norges største leverandører av måltilpasset solskjerming og garasjeporter, og vi gir deg som kunde garanti om prismatch. Vi jobber mot å kunne tilby markedets beste priser, og i de tilfellene vi ikke lykkes vil vår prismatch gi deg markeds beste pris i kjøpsøyeblikket.

Vår prismatch gjelder for alle norske konkurrenter og det eneste du trenger å gjøre er å dokumentere at en norsk konkurrent har en lavere pris på en tilsvarende vare, og at varen er tilgjengelig for kjøp til oppgitt pris.

Dersom du ønsker å benytte prismatch, er det viktig å sette seg inn i hvordan kundegarantien fungerer.

Vilkår for prismatch

1. Det eneste du må gjøre er å kunne dokumentere skriftlig et sammenlignbart tilbud fra en norsk konkurrent som har en lavere pris på ubrukte sammenlignbare produkter (ikke nødvendigvis identiske), og fremlegge dokumentasjonen til vår selger. Likeledes kunne bekrefte konkurrentens tilbud ved en eventuell henvendelse fra vårt ordrekontor.

2. Kravet om Prismatch må skje før ordren bekreftes og settes i bestilling.

 

3. Fasadeprodukter tilstreber Premium kvalitet på alle våre produkter. Derfor forbeholder vi oss retten til å avslå match av konkurrentens tilbud hvis vi mener konkurrentens produkt(er) objektivt sett er langt under vår tilbudte kvalitet.

 

4. Prismatch gjelder ikke hvis konkurrentens produkter i hovedsak er produsert og satt sammen utenfor Norge, eller er en nettbasert handel (uten befaring, måltaking og mulighet for montasje).

 

5. Prisen du viser til må være relevant for ditt kjøp og inneholde tilsvarende tjenester som måltaking, montering og garantier.

Home > Prismatch