Fasadeprodukter

Skreddersydde

Rullegardiner på mål

Rullegardiner med perfekt passform

Rullegardiner er den perfekte måten å tilføre eleganse til ethvert rom samtidig som du får fullstendig kontroll over lyset. Enten du vil blokkere solen på en varm sommerdag eller bare legge til et snev av personlighet i rommet, har rullegardiner det du trenger. Velg mellom et stort utvalg av stiler, farger og mønstre for å finne det perfekte tilbehøret til ditt hjem.

Noen av fordelene du får ved å velge rullegardiner:

  • Unngår unødvendige gliper.
  • Rullegardinen faller ikke ned.
  • Snorer er godt sikret.
  • Lengdetilpasset ditt vindu.
  • Norskprodusert kvalitet som varer i mange år, med perfekt størrelse.

Enten du ønsker enkle og elegante rullegardiner i en nøytral farge eller vil legge til et spesielt preg med mønstrede alternativer, finner du det du trenger hos oss. Utforsk vårt utvalg av rullegardiner og finn ditt nye favoritt tilbehør til hjemmet ditt.

Du kan velge mellom et stort utvalg tekstiler basert på hvilken funksjon du ønsker at rullegardinen skal ha. Ut fra dine ønsker og behov blir vi enige om hvor mye lys som skal filtreres bort, samt hvilken farge og tekstil som passer best til rommet ditt.

Når du bestiller gratis befaring sender vi ut en salgsrådgiver med god produktkunnskap, vare- og stoffprøver samt måleutstyr for å sikre at du får en rullegardin som er produsert på skreddersøm for deg! Du trenger ikke å bekymre deg over å ta riktige mål, det gjør vi for deg.

Deretter blir gardinene produsert på fabrikken vår i Tomter i Østfold, og tilpasses på millimeteren. Dine ønsker sammen med vår produktkunnskap skal resultere i en løsning som vil fungere i år etter år. Til slutt kan vi også stå for monteringen slik at du er sikret et perfekt resultat.

Fra gjennomsiktig til lystette rullgardiner

Rullegardiner er en av de mest brukte produktene for å få det mørkt på i et rom. Så om du er på jakt etter en mørkeleggingsgardin, er rullegardin det du bør velge – om du ønsker best resultat.  

Der noen vil ha lystette gardiner, ønsker andre å ha utsikt. Rullegardiner som for eksempel skal være på en stue, kan bevare utsikten og være delvis gjennomsiktig, slik at du blender og demper sollyset, men likevel ser ut. 

Et stort utvalg av tekstiler. 

Når du handler med oss trenger du ikke å nøye deg med et resultat som bare blir sånn cirka det du så for deg. Du kan velge mellom et stort utvalg tekstiler, mønster, tetthetsgrader og funksjonalitet slik at du får det akkurat sånn du så for deg. 

Uansett om rullegardinen skal  ha hovedfunksjon som en interiørgardin eller blendingsgardin får du det du trenger.

Lystett rullegardin i stuevindu
Lystett rullegardin med skinner er best for
mørkelegging av rom

Motorisert toppmodell i Fasade EOS 500

Rullegardinen for deg som er opptatt av smarthusfunksjonalitet og kvalitet. Denne rullegardinen er bygget med et ekstremt stabilt system, og har stor fleksibilitet i design. 

Motorisert rullegardin med gjennomsiktig stoff i vindu på spisestue

Fasade EOS 500 leveres med  stillegående motor og kassettsystem som beskytter rullegardinen mot støv.

Både rammeverk og konstruksjon er slitesterkt og betjeningsmekanismen gir en solid og driftssikker opplevelse. Det er enkelt å sammenkoble mange rullegardiner ved siden av hverandre, og modulsystemet gjør det enkelt å skreddersy løsningen som passer perfekt for deg.

Dette er rullegardinen for deg som er opptatt av og vil betale for kvalitet. Med ekstremt stabilt system og stor fleksibilitet i design er dette virkelig rolls roycen innen rullegardiner.

Stort utvalg i farger og stoffer

Rullegardin ensfarget bad

Rullegardiner får du i ca 130 forskjellige varianter fra ensfarget, mønstret, for mørklegging og transparent. Her kan det både være dekorativt og funksjonelt. 

Duk Rullegardin Stoffer

Green Screen Eco er et grønt alternativ. Duken har lang levetid, er permanent flammehemmende og best av alt, 100 % resirkulerbar. 

Motorisering og Smartstyring

Nå kan du enkelt styre rullegardinene via iPhone, nettbrett eller andre smarttelefoner – uansett hvor du er.

Motoriserte rullegardiner gjør det enkelt og fleksibelt å justere gardinen. Tenk deg at du ligger i senga og våkner litt for tidlig av morgensol eller at du sitter i sofaen og irriterer deg over at sola gir gjenskinn i TVen. Med en motorisert rullegardin trenger du ikke reise deg for å heve eller senke.

Mobil som viser smarthus app fra Somfy

Oppladbare batterier i den Somfy-utviklede motoren gir deg en løsning hvor du slipper å tenke på ny elektrisk installasjon eller ledninger oppover veggen. Med mulighet for styring med fjernkontroll eller app får du en trådfri hverdag,  og en stillegående løsning. Batteriene har svært høy kapasitet som ved normal bruk lader du dem ikke mer enn 1-2 ganger i året.

Du får butikken hjem til deg

Fasadeprodukter er en av Norges største produsenter av måltilpasset solskjerming. Alle våre produkter tilpasses på millimeteren til dine vinduer. Derfor kommer vi hjem til deg og tar med måleutstyr og vareprøver – og sammen finner  vi løsninger som passer perfekt. Du er sikret en ekspert som har 100% oppmerksomhet på deg og ditt hjem. 

Ta kontakt med oss for å få uforpliktende tilbud. 

Maksimum og minimum mål på rullegardiner