Fasadeprodukter

Screens

Screens er en utvendig solskjerming som fungerer som en kraftig rullegardin. Med et lekkert design vil den sette et elegant preg på fasaden til huset. Screens kan monteres både horisontalt og vertikalt og vi tilbyr et stort utvalg av farger og tekstiler med ulik tetthetsgrad.

Det er lett å gå seg vill i alle mulighetene for screens. Det enkleste og beste for deg er bare å sende inn skjemaet. Du vil da få en gratis befaring med gode råd og et uforpliktende tilbud på «din» løsning.

Med en Screen fra Fasadeprodukter har du et godt alternativ til utvendige persienner. Dette er måltilpasset solskjermingen for fasader der du vil gi et moderne og eksklusivt preg på boligen. Du kan også bruke screens som en ekstra levegg utendørs for å kunne øke brukstiden ute.

Med screens får du effektiv solskjerming og beholder utsikten

Går du for screens som solskjerming vil du få en nøytral og effektiv solskjerming, samtidig som du beholder utsikten. Screenduken er perforert med en mikrostruktur som gir god sikt fra innsiden. Samtidig slipper den inn et behagelig lys og stopper det aller meste av solens strålingsvarme. På den måten skjermer du for lys, ubehagelig varme og får redusert innsyn uten at dette går ut over utsyn! Er redusert innsyn viktig må man være klar over at man kan se inn, spesielt hvis lyst inne og mørkt ute, men vi har også lystett duk.

Screens er fremtidens solskjerming

Arkitekter bruker ofte screens som et designelement på bygninger. Screenmarkisen har et moderne og stilfullt uttrykk, samtidig som den bidrar til reduksjon av energiforbruk på hus med store glassfasader. En god screen kan være en energiøkonomisk investering som hindrer varmeutstråling om vinteren og reduserer behovet for luftkondisjonering på varme sommerdager. Screens er nøytrale i fasaden og du kan velge farge på duken som passer til enten huset eller omgivelsene og dermed bruke den som et arkitektonisk element.

Måltipasset screens

Våre screens produseres individuelt etter mål og åpner opp for utallige muligheter. Med et stort utvalg screens gir det mulighet for mange løsninger til så godt som alle anvendelsesområder. Du kan velge mellom mange duker i ulike farger og tekstiler, også helt lystette. Fortløpende kvalitetskontroller og bruk av screenduk med opptil 90 % UV-beskyttelse er garanti for optimal sikkerhet og funksjonalitet. En screenmarkise er dessuten enkel å holde ren med svamp og vann. Sergé er høyst sannsynligvis markedets beste duk, hvorfor kan du lese her. Screens er den ideelle løsningen for å opprettholde et optimalt inneklima, beholde utsikten og samtidig dempe innsyn.

Noen utvalgte produkter

Fasade Zip Screen, også kalt glidelåsscreen, er markedets mestselgende screen.

Den tradisjonelle screen solskjermingen vi alle kjenner. Med tung bunnlist og kraftige styreskinner er dette en solid solskjerming med tidløst og elegant design. Kombinert med sofistikerte tekniske detaljer, er dette en solskjerming som egner seg til nesten alle typer bygninger.