Fasadeprodukter

Plisségardiner

Hos Fasadeprodukter får du skreddersydde plisségardiner. Vi kommer på gratis befaring og tar mål slik at vi kan levere den perfekte løsningen til dine vinduer.

Plisségardiner er en elegant solskjerming som kan passe til alle rom. Med sitt myke og stilrene uttrykk, er de et godt alternativ til persienner og rullgardiner i dagens interiørtrender.

De er fleksible, moderne, og finnes i flere ulike utførelser og farger. I våre store tekstil-kolleksjoner kan du velge blant over 150 plissétekstiler og over 200 Duette®-tekstiler.

Det er også mulig med doble plisségardiner, som du kan lese mer om her.

Plisségardiner gir naturlig lys

Lys er kanskje noe av det som er viktigst for opplevelsen av rommet. Plisségardiner skaper et naturlig dagslys uten kontraster eller skygger. Du kan velge mellom flere alternativer for både delvis og hel solskjerming. Ulike vevstyper og farger gir deg mange muligheter til å skape et personlig interiør med behagelig og naturlig lys.

En fleksibel gardin

Med plisségardiner har du mange muligheter for å skape en skreddersydd og unik løsning for ditt hjem. Enten du velger en klassisk fritthengende variant eller den fleksible UP & DOWN som gir deg valget til å dekke deler av vinduet i tillegg til hele vinduet. Den kan justeres og stoppes hvor som helst. Våre plisségardiner kommer i mange farger for et personlig preg i hjemmet. Med korte eller ingen snorer er plisségardinen dessuten både mer barne- og dyrevennlig enn andre løsninger.

Personlig tilpasset solskjerming

Plisségardiner leveres i mange kvaliteter, design og utførelser. Vi har fagfolk som har kompetanse til å finne den optimale løsningen til din bolig, ta mål og komme med råd om farger. Skreddersydde løsninger blir produsert av profesjonelle syersker i vår fabrikk i Tomter i Østfold, og tilpasses på millimeteren og passer dermed perfekt til ditt vindu.

Vi har stort utvalg i innvendig solskjerming, noe som gjør at vi kan finne nøyaktig den beste løsningen for deg.

Noen utvalgte produkter

Vår doble plisségardin er virkelig den som topper listene blant våre interiørprodukter når det kommer til popularitet. Denne gardinen har raskt blitt en stor trend innen solskjerming og interiørdesign. Den unike kombinasjonen av to lag stoff gir ikke bare et mykt og varmt uttrykk, men også en moderne og elegant atmosfære.

Oppdag vår SmartCord plisségardin – den perfekte kombinasjonen av brukervennlighet og stil. Med sin enkle betjening og barnesikre design gir denne gardinen deg både trygghet og funksjonalitet. Enten du har små eller store vinduer med dimensjoner opptil 3 meter i bredde og høyde, vil SmartCord plisségardin være den ideelle løsningen for ditt hjem.