BESTILL GRATIS BEFARING I DAG!🏠📲

Våre plisségardiner

Dobbel plisségardin

Vår dobbel plisségardin er virkelig den som topper listene blant våre interiørprodukter når det kommer til popularitet.


Denne gardinen har raskt blitt en stor trend innen solskjerming og interiørdesign. Den unike kombinasjonen av to lag stoff gir ikke bare et mykt og varmt uttrykk, men også en moderne og elegant atmosfære.

Visste du at plisségardiner kan minske varmetap gjennom vinduer med opptil 40-60%? Dette betyr at du kan redusere behovet for oppvarming og forbedre energieffektiviteten i hjemmet ditt, og dermed sitte igjen med en mindre strømregning.

Plissegardin 4 Inspiration

SmartCord plisségardin

Oppdag vår SmartCord plisségardin – den perfekte kombinasjonen av brukervennlighet og stil. Med sin enkle betjening og barnesikre design gir denne gardinen deg både trygghet og funksjonalitet. Enten du har små eller store vinduer med dimensjoner opptil 3 meter i bredde og høyde, vil SmartCord plisségardin være den ideelle løsningen for ditt hjem.

Plissegardin 9 Inspiration

Elektrisk plisségardin

Elektrisk plisségardin tilbyr en uslåelig grad av komfort, spesielt for de som enten har mange vindusprodukter som må betjenes samtidig eller har vindusløsninger som er vanskelige å nå.

Denne innovative løsningen er ikke bare praktisk, men den tilfører også en inviterende og behagelig atmosfære til ethvert rom

Plissegardin 6 Inspiration

Lysdempende og lystette plisségardiner

Lysdempende og lystette plisségardiner skaper et naturlig dagslys uten kontraster eller skygger. Du kan velge mellom flere alternativer for både delvis og hel solskjerming. Ulike vevstyper og farger gir deg mange muligheter til å skape et personlig interiør med behagelig og naturlig lys.

Rullegardin 18 Gallery

Opp og ned plisségardin

Med plisségardiner har du mange muligheter for å skape en skreddersydd og unik løsning for ditt hjem!


Enten du velger en klassisk fritthengende variant eller den fleksible opp og ned plisségardinen som gir deg valget til å dekke deler av vinduet i tillegg til hele vinduet. Den kan justeres og stoppes hvor som helst

Plissegardin 8 Inspiration

Sånn gjør vi det

1

GRATIS BEFARING

Gratis Befaring Fasadeprodukter 2024

Vi kommer hjem til deg for befaring og utfører en måltagning. Vi vil gå gjennom forskjellige løsninger - sammen finner vi de beste løsningene for ditt behov!

2

TILBUD PÅ STEDET

Tilbud Fasadeprodukter 2024

Før vi drar vil du få et uforpliktende tilbud som du kan vurdere. Alt av mål og materialvalg er bestemt, og ordren er i realiteten klar til produksjon.

3

PRODUKSJON

Produksjon Fasadeprodukter 2024

Varen produseres i Norge. Da alt er målsøm må noe produksjonstid påregnes. Avhengig av løsning varierer produksjonstiden normalt mellom 1-6 uker + montering.

4

MONTERING

Montering Fasadeprodukter 2024

Varen sendes for montering og leveres til deg. Vi tar hånd om alt: proff montering, opprydding og funksjonsgjennomgang. Velg din løsning, vi fikser resten!

Relaterte produkter

Home > solskjerming > innvendig > plissegardiner