Fasadeprodukter logo

Frittstående markiser

En frittstående markise kan flyttes rundt og plasseres hvor som helst uavhengig av husveggen. Dette er en ideell solskjerming som gir en hyggelig skyggeoase i hagen, på lekeplassen, ved båthuset eller på hagerestauranten. Se vår varierte kolleksjon med over 160 markiseduker. Vi hjelper deg gjerne med å velge riktig markiseduk til ditt bruk.

Fleksibel solskjerming uavhengig av vegger for feste

Med frittstående solskjerming åpner du opp for mange muligheter for en effektiv solbeskyttelse både til privat, næring og industriell bruk.

For lekeplasser, uterestauranter, parkområder og i hagen, kan en frittstående markise bidra til en god utvendig solskjerming.

Fordelen ligger i at man kan plassere denne hvor det måtte ønskes, og den er enkelt å betjenes.

I utgangspunktet festes denne i to faste stolper, så det er ikke en mobil løsning.

Vår fasade Duo kommer med to markiser som går ut i hver sin retning, slik at du får skygge på ganske mange kvadratmeter.

Løsningen er populær i barnehager, på uteserveringer og på rasteplasser m.m.

Produktet tilpasses dine områder, så de kan være på bredde med en parkbenk, en sandkasse eller dekke utendørs langbord. Mulighetene er mange med en frittstående markise.

Noen utvalgte produkter

Fasade Elegant Duo er en frittstående markise som gir ly og solskjerming hvor som helst i hagen, på lekeplassen, ved båthuset eller på uterestauranten.