Fasadeprodukter logo
Fasadeprodukter Fabrikk og biler

Om Oss

Norges største forhandler av solskjerming

Fasadeprodukter er en del av HD Solskjerming AS og har hatt en jevn vekst siden starten i 1990. Vi har et bredt utvalg av både innvendig og utvendig solskjerming og teller i dag hele 100 ansatte.

Historie

Forløperen til Fasadeprodukter AS ble startet av Frode Hjellset i Møre og Romsdal i 1990. Med 8 ansatte drev firmaet lokalt med salg og montering av solskjermingsprodukter. I 1997 startet Fasadeprodukter med egen produksjon av utvendig solskjerming på fabrikken i Molde. 1. januar 2015 ble Fasadeprodukter kjøpt opp av Hunter Douglas B.V. og inngår nå som en del av HD Solskjerming AS. HD Solskjerming er i dag Norges største aktør innen solskjerming med en årlig omsetning i 2021 på ca. 1,1 milliard kroner.

Egen produksjon i Norge

Fasadeprodukters solskjermingsprodukter blir produsert i Norge. Med egen fabrikk i Molde driver vi kontinuerlig produktutvikling for å ligge i forkant av utviklingen både med hensyn til funksjonalitet og kvalitet. Lokal produksjon sikrer også sluttkontroll og avansert styring av produksjon, noe som sikrer deg som kunde gode leveringer av høy kvalitet. I tillegg til våre velrennomerte solskjermingsprodukter leverer vi også garasjeporter til det norske markedet.

Gratis og uforpliktende befaring

Våre fagfolk har lang erfaring i å tilpasse produkter til ditt behov. Vi kan skreddersy løsninger og finner den optimale løsningen for din bolig, tar mål og kan komme med råd om farger. Ingen oppgave er for komplisert for oss. Vi kommer uforpliktende hjem til deg på gratis befaring der vi tar mål og utarbeider skisser til løsninger. Etter bestilling kan vi montere fagmessig solskjerming til forhåndsavtalte priser. Ved service eller reklamasjoner er vi raskt på plass og utbedrer.

Barnesikkerhet

Vi tar barns sikkerhet på alvor! Våre montører monterer alle interiørprodukter i henhold til veiledning for barnesikring og snorer. Les mer i Solskjermingsforbundets informasjonsskriv.

 

Klikk her for kontaktinformasjon

Send skjemaet, slapp så av, vi ordner resten:

Sifferet 1

Gratis befaring

Send skjemaet, vi kontakter deg for uforpliktende befaring. Du forteller om ditt behov og vi tar mål vi er ansvarlige for.
Sifferet 2

Tilbud

Vi gir deg deretter et uforpliktende tilbud. Tilbudet blir utarbeidet og gitt deg der og da, eller sendt deg etter kort tid.
Sifferet 3

Montering

Vi monterer produktene og instruerer deg i riktig bruk og vedlikehold. Da blir alt riktig fra første stund. Selvmontering er også mulig.