Fasadeprodukter logo

Terrassemarkiser

NÅ: 30% rabatt på terrassemarkiser

* Kampanjen varer frem til 17.september.2023

En terrassemarkise gir mange fordeler til uterommet. På varme sommerdager ønsker du gjerne et skyggefullt sted å flykte til. Da kan du bruke terrassemarkisen som solskjerming og få sval skygge der du ønsker.

Om kvelden derimot, når luften begynner å bli kjøligere, kan du bruke den for å få en lunere temperatur. En perfekt løsning for å øke brukstiden av terrassen! Kombinert med en terrassevarmer vil effekten økes ytterligere.

Det er lett å gå seg vill i jungelen av terrassemarkiser. Det enkleste og beste for deg er bare å sende inn skjemaet. Du vil da få en gratis befaring med gode råd og et uforpliktende tilbud på «din» løsning.

Solid, praktisk og fleksibel solskjerming

For mange vil dårlig vær eller uventet regn ødelegge en hyggelig stund ute, men slik trenger det ikke å være. En terrassemarkise fungerer ypperlig som et tak over uteplassen og middagsbordet, slik at du trygt kan nyte tiden ute selv om det begynner å dryppe litt. Så får du tid til å trekke inn, om det skulle bli en skikkelig skur.

På dager der du vil holde deg inne, kan terrassemarkisen også hjelpe deg å redusere innetemperaturen. Bruksmulighetene er med andre ord mange!

Terrassemarkise med motor

Du tenker kanskje at det høres tungvint ut å sveive ut og inn terrassemarkisen etter været? Slapp helt av! Det er fullt mulig å få terrassemarkise med motor, slik at du enkelt kan styre den med en fjernkontroll eller fra smarttelefonen din.

Har du akkurat funnet den perfekte stillingen i godstolen da været plutselig slår om, er det bare til å trykke på en knapp – så får du tak over hodet og kan fortsette å nyte freden ute.

Når du velger å trekke markisen inn igjen, vil den kunne skjules i en kassett (tilvalg). Det gjør at markiseduken ligger skjult når den ikke er i bruk, og at den beskyttes mot vær og vind.

Vi har et stort utvalg markiseduker

I tillegg til å ha en praktisk funksjon, vil en terrassemarkise også bidra til å gi uteplassen din et moderne preg. Vi tilbyr over 160 markiseduker, slik at du kan finne det stoffet og den fargen som passer din stil og uteplass best. Test gjerne ut fargevelgeren vår (gjelder kun dukene våre med selvrensende effekt) hvis du er usikker og trenger litt inspirasjon.

Få pris på terrassemarkisen

Hva en terrassemarkise koster, kommer an på størrelsen, konstruksjonen, betjeningen og materialet du velger. Vi har ingen ferdigproduserte markiser, da vi er svært opptatte av at alle kundene våre skal få terrassemarkiser i god kvalitet og produkter er spesialtilpasset hjemmet deres.

Ta kontakt med oss for gratis befaring og et uforpliktende tilbud. Vi tilbyr terrassemarkiser i mange prisklasser og størrelser. Sammen finner vi den riktige løsningen for deg! – Vi er størst på utvendig solskjerming.

Noen utvalgte produkter

Fasade Elegant Kassett er en eksklusiv terrassemarkise til konkurransedyktig pris. Dette er en meget sterk og solid markise du vil kunne ha glede av i lang tid.

Med marcesafunksjon får du ekstra plass under terrassemarkisen! En stor fordel hvis markisen må monteres lavt, eller der det er terrassedør som ikke skal komme i konflikt med markisen. Marcesafunksjonen gir også bedre skygge ved lav sol.

Fasade Elegant er vår bestselgende terrassemarkise. Det er en solid, fleksibel og elegant terrassemarkise som gir ly og god solskjerming til din terrasse.

Fasade kassettmarkise gir rene linjer på husets fasade og er en ”slimline” boksmarkise med tidløst og elegant design. I tillegg til et pent ytre, er den optimal for å skyggelegge små til middels store arealer.

Fasade Balkongmarkise er en rimelig og god løsning for balkonger og små terrasser. Som en kompakt markise med fallarmer er ballongmarkiser spesielt utviklet for innebygde balkonger.