Fasadeprodukter

Markiser

Markiser er en god investering i fremtiden og et produkt som varer lenge. En god markise vil kunne utvide brukstiden ute, og heve livskvaliteten og trivselen hjemme.

Du trenger ikke ta valget om hvilken markise du skal ha før du kontakter oss. Bestill gratis befaring, så vil vi sammen med deg finne vi den optimale markiseløsningen for ditt hjem.

Etter befaring får du et uforpliktende tilbud. Bruk kontaktskjemaet eller kontakt din lokale selger i dag for mer informasjon og avtale om gratis befaring. Se vår varierte kolleksjon med over 160 markiseduker. Vil du se hvordan duken vil se ut i ulike miljøer? (gjelder våre duker med selvrensende effekt).

Bransjens største utvalg av markiser

Fasadeprodukter AS er landsdekkende og har vært i markedet siden 1992. Vi er Norges største produsent og leverandør av utvendig solskjerming. Med bransjens største utvalg av markiser er du garantert en skreddersydd kvalitetsmarkise tilpasset norske forhold, testet og godkjent for vindklasse 2.

Skreddersydde markiser i alle former og farger

Ditt uterom er unikt, og dine behov avhenger av solforhold og selve bygningen. Skreddersydde markiser vil skape løsninger som du er fornøyd med i mange mange år. Markisene kommer i mange forskjellige former og utførelser – slik at ditt behov er ivaretatt.

Nedenfor lister vi opp de forskjellige markisetypene, du kan gå direkte dit, eller se noen av våre produkter nedenfor. Siden våre produkter er spesialtilpasset ditt behov, er det lurt å ta kontakt med oss for gratis befaring og rådgivning.

Noen utvalgte produkter

Fasade Elegant Kassett er en eksklusiv terrassemarkise til konkurransedyktig pris. Dette er en meget sterk og solid markise du vil kunne ha glede av i lang tid.

Med marcesafunksjon får du ekstra plass under terrassemarkisen! En stor fordel hvis markisen må monteres lavt, eller der det er terrassedør som ikke skal komme i konflikt med markisen. Marcesafunksjonen gir også bedre skygge ved lav sol.

Fasade Elegant er vår bestselgende terrassemarkise. Det er en solid, fleksibel og elegant terrassemarkise som gir ly og god solskjerming til din terrasse.

Fasade kassettmarkise gir rene linjer på husets fasade og er en ”slimline” boksmarkise med tidløst og elegant design. I tillegg til et pent ytre, er den optimal for å skyggelegge små til middels store arealer.

Fasade Balkongmarkise er en rimelig og god løsning for balkonger og små terrasser. Som en kompakt markise med fallarmer er ballongmarkiser spesielt utviklet for innebygde balkonger.

Fasade Airomatic passer perfekt som utvendig solskjerming til vinterhager, glasstak og takvinduer. Denne markisen har en kompakt konstruksjon som gjør at den egner seg spesielt godt til små og mellomstore flater.