Fasadeprodukter logo

Vindusmarkiser

Vindusmarkiser gir deg god kontroll over sollyset som slipper inn gjennom vinduet. Hos oss kan du få gratis befaring om våre manuelle og elektriske markiser.

Slipp sola inn når du selv vil

Det trenger ikke være sterkt sollys ute før det kan bli et problem inne. Gjenskinn i TVen midt under favorittprogrammet eller sola i øynene ved frokostbordet kan lett unngås med en vindusmarkise. Vindusmarkiser er en praktisk utvendig solskjerming som gir en funksjonell og estetisk god løsning med en stilfull og robust konstruksjon.

Alle vindusmarkiser kan motoriseres slik at de styres av sol- og vindautomatikk, slik at du slipper å tenke på å ta de ut og inn. Enkelt og praktisk! Vi har skreddersydd og produsert markiser siden 1995, og med egen fabrikk i Molde vet vi hva som kreves av produktene i et tøft klima. Med en stilfull vindusmarkise får ikke huset ditt bare god solavskjerming, men også et helt nytt utseende!

Se vår varierte kolleksjon med over 160 markiseduker. Vil du se hvordan duken vil se ut i ulike miljøer? (gjelder våre duker med selvrensende effekt).

Noen utvalgte produkter

Fasade vindusmarkise er vår bestselgende vindusmarkise. Den passer til både små og store vinduer.

Fasade Balkongmarkise er en rimelig og god løsning for balkonger og små terrasser. Som en kompakt markise med fallarmer er ballongmarkiser spesielt utviklet for innebygde balkonger.